• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Monika ależ ja się nie gniewam :-D
Majeczka śliczna dzieweczka i faktycznie widzę podobieństwo do Witka ... ahh gratuluje raz jeszcze i zazdroszczę dziewuszki !!!! :-)

reklama
Monika śliczna Majunia, raz jeszcze gratulacje!!! A u nas niezły sajgon, dzieci dają mi się we znaki, padam z nóg!!! Mówią że kiedyś to minie... ale kiedy ?????????????:szok::szok::szok::szok:
Zdjęcie0357.jpgZdjęcie0398.jpg

A z Miłoszka zrobił się już niezły klocek, je na potęgę!! :-D:-D

Witamy Kasiulek, :-)

Bredzelek, ale słodziak, jakie ma pulaski :-)
Moja Majeczka za to ma 2 brody hihi i waży jakieś 7 kilo... też wcina jak szalona, przez co mam tyle pokarmu że dwójkę bym wykarmiła, wczoraj ściągnęłam 170 ml z jednej piersi...szok

U nas lepiej pod względem spania, bo Maja budzi się raz lub czasem dwa razy w nocy ale za to niestety złapała katarek znów i od soboty miała stan podgorączkowy. Dzisiaj gorączki nie ma i mam nadzieję że szybko katar minie i tym razem nie skończy się szpitalem...

Hejka pewnie bede pisać częściej :) został mi miesiąc i dwa tyg do porodu i przeraża mnie to to moja pierwsza ciązą i nie wiem czy rozpoznam czy to już to czy jeszcze nie. Dodam że do tej pory nie miałam żadnych skurczów nawet tych bezbolesnych także nawet nie wiem jak rozpoznać skurcze w ogóle chyba jestem jakaś dziwna bo przez 33 tyg ciąży nie miałam żadnych objawów ( ani mdłości ani zgag ani niczego) :) :) a i jeszcze jedno pytanko mam co zabrać do szpitala dla dzidzi czy body trzeba brac czy wystarczą np śpioszki i kaftanik. A i jak to jest z majtakami poporodowymi bo jakoś nie wyobrażam sobie spać bez tylko z wkładką. Pozdrawiam Was Dziewczyny :)

Hejka ja też jestem z Piły moja córcia ma się urodzić w marcu tego roku :)
Witam kolejna pilankę a marzec tuż tuż . Oznakami porodu się nie przejmuj napewno ich nie przeoczysz:-D:-D:-D A co do Twojego pytania odnośnie wyprawki do szpitala zapraszam tutaj https://www.babyboom.pl/forum/pila-f208/co-zabrac-do-porodu-w-szpitalu-w-pile-46340/
U nas lepiej pod względem spania, bo Maja budzi się raz lub czasem dwa razy w nocy ale za to niestety złapała katarek znów i od soboty miała stan podgorączkowy. Dzisiaj gorączki nie ma i mam nadzieję że szybko katar minie i tym razem nie skończy się szpitalem...

Zdrówka dla Majeczki

Bredzelek ale te Twoje smerfy są podobne do siebie:szok::szok::szok: A Miłoszek ma policzki typowe do całowania nie wiem czy Cie pociesze ale u mnie najgorsze były pierwsze 3 miesiące:tak::tak::tak:
Trzymaj sie kochana;-)

reklama
Dziewczynki, mam reklamówkę gazetek o dzieciach, kilka m jak mama i większość dziecko, chce któraś? ja doświadczona mama już nie potrzebuję :-) Jak nie to wywalam na śmietnik.
Pozdrowionka dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry