• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczynki a powiedzcie jak radziłyście sobie z bólami podczas snu? mi nie pomaga już nic mam dużą poduchę pod nogami i pod plecami drugą a i tak nie mogę spać drętwieją mi obie nogi od ud aż po łydki i na żadnym boku nie moge spać bo strasznie boli taki "zdrętwiały" ból zasnąc jeszcze można ale jak już się obudzę w nocy to koniec. Nie mówiąc już o spaniu na plecach też odpada bo wtedy ciągnie mnie brzuch i boli. Ehh mam nadzieje że te 7 tyg szybko zlecą :) Pozdrawiam dziewuszki :)

reklama
Dziewczynki, mam reklamówkę gazetek o dzieciach, kilka m jak mama i większość dziecko, chce któraś? ja doświadczona mama już nie potrzebuję :-) Jak nie to wywalam na śmietnik.
Pozdrowionka dla wszystkich.
hehhehe dla mnie takie gazetki to zbiór reklam i artykuły sponsorowane przez dane firmy:)))

Kasiulek z tego co opisujesz to pewnie jakiś ucis na nerw. I Z tego co mi wiadomo to tylko poród pomaga:)) Ale porozmawiaj ze swoim ginekologiem albo położną.

Kasiulek mi synek i córcia od 8miesiaca tak naciskali na miednice że praktycznie żadnej nocy nie przespałam spokojnie a jeszcze jak zaczeli harce:szok::szok::szok:

Cass nie no bomba!!!!! Naprawdę śliczniutko a Zuzia i bez kiecki jak księżniczka!!!! Później pokaże tej mojej gwieździe zobaczymy co ona na to:-D:-D:-D

dziewczynki kolo mnie na bydgoskiej kolo żabki w tym ciagu jeest sklep w likwidacji z odzieza dla dzieci z anglii - nowe ciuszki. fajne bodziaki, bluzeczki, spodniczki, pajace, tyci buciki, spodenki etc ect :)
kupilam dzus malej rozowa koszulke w czaszki! hihih ale na 2 latka dopiero :-D
za body, koszulke i dwie spodniczki w zestawie zaplacilam 24zl - moze cos upolujecie :)

To ten sklep który niedawno się tu reklamował... chyba nie działał zbyt długo... ja zawsze kupuję koło iskry w komisie :-) albo przez allegro od osób z piły. Można też dać ogłoszenie na esetka że chce się kupić ubranka :-)

Takprzy okazji, mam trochę ciuszków pa Majeczce od 0-3 m-cy do sprzedania, niedługo będę robić pakę na allegro, ale mogę sprzedać na sztuki jak coś komuś potrzebne :-)

Witam się i ja.
U nas sytuacja się normuje. Nocki jeszcze potrafią być kiepskie, ale po mału przyzwyczajamy się. Ja niestety, chyba ze zmęczenia i chwilowej utraty cierpliwości, mam mały problem z laktacją i muszę małą dokarmiać butlą. Oczywiście zaraz w ruch poszedł laktator i herbatki na przyrost pokarmu.
Witek niestety przeziębiony - mega katar i kaszel. Oby Majeczka tego nie załapała.
We wtorek mała miała robione badania krwi i wyszło, że ma 13,6 bilirubiny :szok: Pani doktor stwierdziła, że jeśli nie będzie spadał poziom to konieczny będzie szpital i naświetlania. Dziś znów mamy iść na pobranie krwi i sprawdzimy jaki jest poziom tej bilirubiny. Mam nadzieję, że spadkowy. Nie uśmiecha mi się znów wędrować z dzieckiem do szpitala :no:

Takprzy okazji, mam trochę ciuszków pa Majeczce od 0-3 m-cy do sprzedania, niedługo będę robić pakę na allegro, ale mogę sprzedać na sztuki jak coś komuś potrzebne :-)

Kasia, podam ci mój adres mailowy i jak mogę cię prosić to wyślij mi zdjęcia tego co chcesz sprzedać. Może znajdę coś co mi się przyda ;-) Co prawda trochę ciuszków mam, ale co tam, zawsze fajnie jest coś kupić ;-):tak::-D

reklama
Monika77 życzę zdrowka dla Was wszystkich a przedewszystkim żeby Mejeczka nie musiała zaliczać szpitala. Trzymajcie się :tak:

A u nas "dzień świstaka". Spanie, jedzenie, przebieranie i kąpanie. Miłosz staje się coraz bardziej "interaktywny" :-D. Nikoś wypowiada coraz więcej słów i stara się je łączyć. Chciałabym, żeby zaczął już robić do nocnika, bo mamy dosyć wielkich śmierdzących niespodzianek w gaciach. Chyba trzeba będzie czekać do lata i puścić go samopas bez pieluchy!!! Nie ma łatwo. Ciągle moim marzeniem jest sen, zwłaszcza w nocy. Wstajemy o 3,00 a potem o 6,00. Nie jest źle!! Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry