• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
bredzelek, kup sobie *spam*, to syrop dla kobiet w ciąży i karmiących, poza tym na kaszel można Stodal, a na gardło Tantum Verde, na katar Euphorbium albo Nasivin też można. Zresztą jak by Ci mocniej wzięło to nawet niektóre antybiotyki mozna brać, ja brałam bo miałam taką anginę że hej i Majce nic nie było :-)

A tu zdjęcie z chrztu, jest przepiękne :-)
Zobacz załącznik 337380
pencil.png

Dzięki za lekarstwa - powoli dochodzę do siebie.

Zdjęcie z chrzcin piękne a ubranka by się przydały ale Miłosz raczej nie byłby zadowolony:-D:-D:-D

czarna - pediatra nic nie powiedziala, tylko zeby kupic smaoriwdlo emolium :szok:
a mojej malej po emolium na brzuchu sucha schodzi jakby no jest bardziej sucha niz przed, na raczkach i nozkach srednio samo emolium do kapieli pomoglo,
a w domu mialam krem z mocznikiem nawilzajaco zluzszczajacy - cerkoderm15 i jej smarnelam. tylko on troche rozgrzewa jakby i jej zeszlo ladnie pieknie.
z emolium na dniach chce zrezygnowac i wrocic do babydreamu.

a mi sie liszajek na brzuchu pod cyckiem objawil :szok:

Hello
Mogę w końcu wrócić do normalnego trybu życia bo moja sytuacja się z deka wyjaśniła. W skrócie od dłuższego czasu dość często i mocno bolały mnie piersi i wyczułam coś w nich. Byłam na corocznej wizycie u gin-a i wspomniałam o tym i skierowała mnie do onkologa. Tam dostałam skierowanie na USG. Dziś miałam robione i co prawda mam torbiel ale jest malutki i jak na razie jest OK ale mam być pod kontrola i za 6 miesięcy przyjść;-);-);-) ale uspokoiłam się ze to nie żaden czerwony skorupiak:tak::tak::tak:

Kliwia u nas tez już w miare OK ale mówie spróbuj Linomag jest tani a dobry:tak::tak::tak::tak:
a z oliwek najlepsza jest zwykła Bambino:)))

Malea GRATULACJĘ!!!!!!!!!!! a gdzie jakieś relacje gdzie fotki?????

Cass sorka że dopiero teraz ale zdjecie z chrztu piękne niesamowicie ujęta woda polewająca czółko!!!

reklama
Witajcie Dziewczyny
Ledwo wiosna wychyliła się delikatnie a już ją śnieg zasypał :no: Mam nadzieję że to chwilowe:tak:
U nas raz lepiej raz gorzej. Jakoś tak zazwyczaj jest że jak jeden zaśnie to drugi się obudzi. Ech... Staram się dawać radę:tak:
Mam pytanko czy któraś z Was chciałaby 2 op. Azalii mam na zbyciu, za darmo oczywiście.
Miłego łikendu życzę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry