Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam termin na 4 kwietnia 2009 :-)ja tydzień temu byłam na usg 4d u dr Jaskulskiego i jestem bardzo zadowolona :-) bardzo sympatyczny, zabawny i konkretny lekarz :-)Dziewczyny nie wiecie gdzie w Pile można zrobić usg 3d i czy warto je tu robić, czy lepiej wybrać sie np. do Poznania do jakiejś kliniki??? Będę wdzięczna za informację ;-) Pozdrawiam :-)

ale podobno od 26 tc widać świetnie, więc pewnie za kilka tygodni wybierzemy się jeszcze raz :-) plusem jest na pewno to, że mozna dokładniej podejrzeć płeć dziecka i posprawdzać czy wszystko się dobrze rozwinęło :-) za badanie, komplet zdjęć (my dostalismy ok.16) i płytkę zapłaciliśmy 200 zł. trochę dużo, ale po wyjściu czułam, że było warto :-) całe badanie trwało jakieś 35 minut :-)
150zł

do szkoły rodzenia chcę chodzić na pewno, ale póki co nie mam pojęcia jaką wybrać :-)
ale podejrzewam, że podchodzi to pod śródmieście :-)