Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Postanowiliśmy z męzem dać mu szansę. Stąd też bramka. Będzie na ogół w pomieszczeniach zamknietych. Zabawy tylko kontrolowane a dwa chcemy wysterelizować ją. Moze jak Hanka podrosnie to zrozumie ze musi byc dla niej troche bardziej delikatna. 

kolor ma super , Cena tez obłędna i w ogóle się ciesze 

Monia a pracuje w starym czy nowym
No własnie co z naszym spotkankiem??
Chyba miałabym duży dylemat co z nim teraz zrobić. Ale tak jak pisze Ola, pies to też członek rodziny i ciężko się go "pozbywać". Mam nadzieję, że zakup tej barierki ograniczy kontakty suni z Hanią. Oby tylko nie stał się bardziej zazdrosny
A weterynarzy nie znam. Nie miałam nigdy psa 
Mam też zmartwienie. Mój pies ugryzł hanie w policzek. w szoku byłam. Tym bardziej, ze na ogół spokojny. Hanka mu sie coś tam psociła...a dwa ze pies a własciwie suka ma teraz @ i pewnie temu bardziej drażliwa. Tak jak kocham swojego psa tak mam ochote go. Postanowiliśmy z męzem dać mu szansę. Stąd też bramka. Będzie na ogół w pomieszczeniach zamknietych. Zabawy tylko kontrolowane a dwa chcemy wysterelizować ją. Moze jak Hanka podrosnie to zrozumie ze musi byc dla niej troche bardziej delikatna.
Jeśli bede musiała ją oddać to chciałabym oddać komus kto napewno jej nie skrzywdzi.
Znacie jakiś dobrych i w miare tanich wet??

Znacie jakiś dobrych i w miare tanich wet??