• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Roxeen, niezła bryka i ma fajny kolor. Cenowo chyba też zaoszczędziłaś, co?

Czarna, uśmiałabym się gdyby się okazało, że nasi mężowie się znają :-D:-D:-D

A co z naszym spotkaniem?

reklama
Dzień dobry!

Roxeen widzę, że już macie czym jeździć, super :tak:

Spotkanie.... u mnie niania niezbyt w formie, nie wiem, czy się nie rozchoruje (a to już niania "zastępcza"). Mnie też gardło boli więc ciekawa jestem, jak to się rozwinie - jeżeli będę sięźle czuła, to nie będę Was infekować :-(

Hej Laski.

U mnie jakoś ostatnio weny do pisania brak. A podczyuje Was codziennie.

Zamówiłam dziś bramkę bo młoda za dużo broi\--- BRAMKA - ZASTAWKA, BARIERKA OCHRONNA, NOWA --- (809699782) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio próbowała sie wdrapac na regał rezultatem czego bylo przewrócenie regału i zbicie zawartosci...myslałam ze zawału dostane.

Mam też zmartwienie. Mój pies ugryzł hanie w policzek. w szoku byłam. Tym bardziej, ze na ogół spokojny. Hanka mu sie coś tam psociła...a dwa ze pies a własciwie suka ma teraz @ i pewnie temu bardziej drażliwa. Tak jak kocham swojego psa tak mam ochote go:growl::growl:. Postanowiliśmy z męzem dać mu szansę. Stąd też bramka. Będzie na ogół w pomieszczeniach zamknietych. Zabawy tylko kontrolowane a dwa chcemy wysterelizować ją. Moze jak Hanka podrosnie to zrozumie ze musi byc dla niej troche bardziej delikatna.
Jeśli bede musiała ją oddać to chciałabym oddać komus kto napewno jej nie skrzywdzi.
Zacie jakiś dobrych i w miare tanich wet??

Ja dziś 4ty dzien na zelixie. Efektów ubocznych prawie brak. Troche suchio w ustach;-). Efektów wagowych trudno stwierdzić bez czynnej wagi ale brzuszek jakby mniejszy. Stara sie tez robić brzuszki. Moze nie dużo ale zawsze coś. Chce sporzytkowac 1 góra dwa opakowania tego specyfiku a później mam nadzieje ze bede jeść tyle ile teraz.

Olu, jeździłas po zelixie samochodem??

Jak tam Damianek?

Roxeen jak sie czujesz??

Pozdrawiam wszystkich.

Kaka, przykro mi z powodu ugryzienia Hanusi przez psa... wiadomo że zwierzaki kocha się jak członków rodziny, ale zaufanie poszłooooo i pytanie czy to się nigdy nie powtórzy. Oby nie!
Tak, po zelixie jeździłam samochodem, nie odczuwałam żadnych objawów ubocznych, nawet tej suchości w ustach.... żadnych zaburzeń koncentracji, postrzegania, równowagi (gdybym coś takiego miała to na pewno bym nie prowadziła w tym czasie). Powodzenia w odchudzaniu!

Hej Hej !!! :-D

Melduje że żyje i mam się całkiem dobrze - dzis co prawda kuleje i kołyszę się jak kaczka bo mi mały pozycje zmienił i uciska z jednej strony - posladek mnie boli, krzyż i takie tam :crazy:

Co do bryki - taaakk :tak::tak: kolor ma super , Cena tez obłędna i w ogóle się ciesze :tak::tak::-D:-D
aż mam ochotę z radości podskoczyc :cool2::cool2:

A nasze spotkanko chyba w tym tyg nie wypadli... :eek:

Monia a pracuje w starym czy nowym:-p:-p:-p

No własnie co z naszym spotkankiem??

W starym, jak cała reszta rodziny. A twój mąż?

Kaka, przeraziłaś mnie tym co napisałaś o swoim psie :szok: Chyba miałabym duży dylemat co z nim teraz zrobić. Ale tak jak pisze Ola, pies to też członek rodziny i ciężko się go "pozbywać". Mam nadzieję, że zakup tej barierki ograniczy kontakty suni z Hanią. Oby tylko nie stał się bardziej zazdrosny :eek: A weterynarzy nie znam. Nie miałam nigdy psa :no:
A jak przeszła Hania przez to ugryzienie? Mocno suczka ją pogryzła?

A jak nasze spotkanie?

Mam też zmartwienie. Mój pies ugryzł hanie w policzek. w szoku byłam. Tym bardziej, ze na ogół spokojny. Hanka mu sie coś tam psociła...a dwa ze pies a własciwie suka ma teraz @ i pewnie temu bardziej drażliwa. Tak jak kocham swojego psa tak mam ochote go:growl::growl:. Postanowiliśmy z męzem dać mu szansę. Stąd też bramka. Będzie na ogół w pomieszczeniach zamknietych. Zabawy tylko kontrolowane a dwa chcemy wysterelizować ją. Moze jak Hanka podrosnie to zrozumie ze musi byc dla niej troche bardziej delikatna.
Jeśli bede musiała ją oddać to chciałabym oddać komus kto napewno jej nie skrzywdzi.
Znacie jakiś dobrych i w miare tanich wet??

Mocno ją ugryzł czy tylko drapnął w policzek ??
Warknęła przy tym czy to było raczej takie drapnięcie zębami na ostrzerzenie ??
Może pytania wydają sie absurdalne ale to ważne ... jak i to że suka ma @ ...

Polecam Ci bardzo dobrych weterynarzy :

Przychodnia Weterynaryjna Małych Zwierząt Medwet S.C. Ryszard Solecki, Mirosław Klimek, Anna Białkowska
Adres: Żeromskiego 105, 64-920 Piła
Telefon: (067) 213-46-64
Fax: (067) 213-46-64
Godziny otwarcia:
poniedziałek-piątek: 09:00-19:00, sobota: 09:00-13:00

Złego słowa o tych ludziach nie moge powiedzieć a leczyłam u nich dwa swoje pieski i kota ( w tym sterylizacja ) a ostatnio dr Solecki ratował po godiznach pracy - do poźna w nocy psa babci mojego męża - który przyjechał do niego już w stanie agonalnym ...
Sa bardzo oddani swej pasji ...
a cenowo - są konkurencyjni np do przychodni AS

reklama
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

U mnie nadal mąż w gipsie i mam wrażenie, że trwa to już sto lat. Zmęczona trochę jestem. Oczywiście poczytuję Was, ale sił brak do pisania:no::no:

Znacie jakiś dobrych i w miare tanich wet??

Ja miałam przeboje z kotem w wakacje i musiałam ją uśpić bądź wysterylizować. Ceny mniej więcej podobne.
Najtaniej chyba u Wet jak się wyjeżdża z Piły na Szpital po lewej stronie.
ja byłam naprzeciwko Nomi po drugiej stronie ulicy, bo lekarze byli na urlopach gdzie indziej i tam z lekami i gorsetem zabieg 370 zł:tak::tak:

A tak w ogóle co to za rasa psa???
My własnie zastanawiamy się nad kupnem szczeniaka, bezpiecznego dla dzidzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry