Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mąż był wypytac tego wet przy Nomi. 250 zł zabieg.
Co do rasy to jamnik. Na co dzien potulny a jak ma @ to już trzeba uważać a ja niestety nie uwazałam. Drapneła ją zębami...Co do Hanki to nadal pies jest jej ulubioną zabawką ehhh

bb czytam na raty, na odpisywanie nie zawsze jest czas 
więc pewnie dopiero na wiosnę do Was dołączę (umówimy się gdzieś na powietrzu), bo jakoś nie widzę młodego "siedzącego" grzecznie w restauracji
ale jeśli byście cos ustaliły, to dajcie znać, wpadnę choć na chwilę się przywitać 
łóżeczko tez chyba zielone było? :-)Monia mój w nowym ale pokazałam mu fotke twojego M (z suwaczka)i chyba (choc fota mało wyrazna)kojarzy go z murawy bo czasem łaczyli sie na trawie;-)

Im bliżej końca roku tym coraz gorzej. Jeszcze trochę a przeniosę się do pracy 

No właśnie może któraś ma ochotę w sobote na taki wypadzik
(tylko muszę się zorientować czy nie ma rezerwacji;-))

tzn u mojego stomatologa. Kurde zazdroszcze wam tego placu zabaw

aaaa słyszałam ze znów była akcja spalony śmietnik

U nas latem co róż ktoś podpalał

Roxeen zależy mi zeby było dobrze zrobione ale tam za Żeromskiego to raczej drogo mają...chociaz moze się myle.
cześć dziewczyny :-) u nas znów zęby na tapecie - przebiły się 2 górne dwójki, teraz idą jedynki - w sumie szkoda, bo myślalam, że przez jakiś czas będę miała wampirka bez przednich zębówbb czytam na raty, na odpisywanie nie zawsze jest czas
jeśli chodzi o spotkanie, to u mnie nie ma szans na takie bez dzieciawięc pewnie dopiero na wiosnę do Was dołączę (umówimy się gdzieś na powietrzu), bo jakoś nie widzę młodego "siedzącego" grzecznie w restauracji
ale jeśli byście cos ustaliły, to dajcie znać, wpadnę choć na chwilę się przywitać
roxeen bryka klasa i kolorek świetnyłóżeczko tez chyba zielone było? :-)

U mnie nic nowego. Praca, praca, pracaIm bliżej końca roku tym coraz gorzej. Jeszcze trochę a przeniosę się do pracy
![]()

- wytrwałości !! jeszcze trochę i święta ..troche 'wolnego'