• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Mąż był wypytac tego wet przy Nomi. 250 zł zabieg.

Co do rasy to jamnik. Na co dzien potulny a jak ma @ to już trzeba uważać a ja niestety nie uwazałam. Drapneła ją zębami...Co do Hanki to nadal pies jest jej ulubioną zabawką ehhh

reklama
Witam mamusie;-)

Monia mój w nowym ale pokazałam mu fotke twojego M (z suwaczka)i chyba (choc fota mało wyrazna)kojarzy go z murawy bo czasem łaczyli sie na trawie;-)

Kaka ehhh oby blizn nie było:tak::tak:

I co tam ze spotkanka nici:sorry::sorry::sorry:

Mąż był wypytac tego wet przy Nomi. 250 zł zabieg.

Co do rasy to jamnik. Na co dzien potulny a jak ma @ to już trzeba uważać a ja niestety nie uwazałam. Drapneła ją zębami...Co do Hanki to nadal pies jest jej ulubioną zabawką ehhh

No cóż tego Weta przy Nomi to ja jedynie moge Wam mocno odradzić z własnego doświadczenia :wściekła/y::wściekła/y:

Natomiast ci Weci z Med-Wetu na Górnym obok stadionu o których juz pisałam sa super a jeszcze dr Solecki o kazdej porze dnia i nocy może do psiaka podjechać - to jedyny Wet który ma telefon dużurny nie dla picu :rofl2:

No ale decyzja jest Wasza Kaka

Co do zachowań suni - myślę, że musisz tylko troche bardziej uważać na nią w czasie @ bo jamniki tak mają - wychowywalam się z jamnikiem :cool:

Witam drogie Pilanki i nie tylko ;-)

Bredzelek, współczuję chorego męża, to faktycznie ciężki czas, mój mąż też gdy jest choć trochę przeziębiony jest nie do życia, a uziemiony w gipsie - aż boję się myśleć ;-)

Czarna, no właśnie jakoś tak się rozmył temat znów.... ech czyżby lepiej nam wychodziły spotkania "w podgrupach"? Łatwiej się jakoś wtedy dograć.... ale zlot Pilanek kiedyś musi się odbyć.

Ja mam w domu szpital prawie na okrągło już prawie były zdrowe i po 2 dniach u jednej a tygodniu u drugiej znów katar , kaszel . Byłyśmy dziś znów u lekarza i tym razem dostały antybiotyki , bo to już za długo trwa , a u Zosi słuchać jakieś niewielki zalegania . Kiedy one wreszcie będę całkiem zdrowe ???????????????????

Roxeen zależy mi zeby było dobrze zrobione ale tam za Żeromskiego to raczej drogo mają...chociaz moze się myle.
A tego wet przy Nomi poleciły mi 2 inne osoby.

cześć dziewczyny :-) u nas znów zęby na tapecie - przebiły się 2 górne dwójki, teraz idą jedynki - w sumie szkoda, bo myślalam, że przez jakiś czas będę miała wampirka bez przednich zębów :-p bb czytam na raty, na odpisywanie nie zawsze jest czas :sorry:
jeśli chodzi o spotkanie, to u mnie nie ma szans na takie bez dziecia :zawstydzona/y: więc pewnie dopiero na wiosnę do Was dołączę (umówimy się gdzieś na powietrzu), bo jakoś nie widzę młodego "siedzącego" grzecznie w restauracji :sorry: ale jeśli byście cos ustaliły, to dajcie znać, wpadnę choć na chwilę się przywitać :tak:

roxeen bryka klasa i kolorek świetny :tak: łóżeczko tez chyba zielone było? :-)
aniula zdrówka dla tych Twoich wiecznie przeziębionych pierdołek :-)

Aniula, zdrówka dla twoich maluszków. Faktycznie choróbska was nie opuszczają :-(

Monia mój w nowym ale pokazałam mu fotke twojego M (z suwaczka)i chyba (choc fota mało wyrazna)kojarzy go z murawy bo czasem łaczyli sie na trawie;-)

To może ty wyślij mi wasze zdjęcie na prv jeśli nie chcesz tutaj i pokażę je mężowi. Może faktycznie się znają ;-)

U mnie nic nowego. Praca, praca, praca :eek::crazy::wściekła/y: Im bliżej końca roku tym coraz gorzej. Jeszcze trochę a przeniosę się do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika wklejałam kiedyś foty z urodzinek Samuela tam jest mój M https://www.babyboom.pl/forum/pila-...-obecne-i-przyszle-mamusie-20249/index77.html Daj znać:)))

Malea zęby zęby zęby mojemu teraz wychodzą jeden za drugim:eek::eek::eek:

Aniula ehhh współczuje oby szybko wyzdrowiały:tak::tak:

OlaK hmmm dlatego ja obstawiam spotkanie z dzieciaczkami w ballandi;-) Tam kawke też można wypić:-p No właśnie może któraś ma ochotę w sobote na taki wypadzik:cool2: (tylko muszę się zorientować czy nie ma rezerwacji;-))

Ehhh a ja wczoraj byłam u was na zielonej:-p:-p:-p tzn u mojego stomatologa. Kurde zazdroszcze wam tego placu zabaw:-D:-D:-D aaaa słyszałam ze znów była akcja spalony śmietnik:sorry::sorry::sorry: U nas latem co róż ktoś podpalał:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Roxeen zależy mi zeby było dobrze zrobione ale tam za Żeromskiego to raczej drogo mają...chociaz moze się myle.

Jeśli zależy ci na tym żeby nie podeszli do twojej Suni 'taśmowo' to własnei dlatego polecam Żeromskiego - i nie sa wcale tacy drodzy.
W przychodni As jest drożej ... a sterylka chyba w tej samej cenie o ktorej mowilas 200-250 zł

cześć dziewczyny :-) u nas znów zęby na tapecie - przebiły się 2 górne dwójki, teraz idą jedynki - w sumie szkoda, bo myślalam, że przez jakiś czas będę miała wampirka bez przednich zębów :-p bb czytam na raty, na odpisywanie nie zawsze jest czas :sorry:
jeśli chodzi o spotkanie, to u mnie nie ma szans na takie bez dziecia :zawstydzona/y: więc pewnie dopiero na wiosnę do Was dołączę (umówimy się gdzieś na powietrzu), bo jakoś nie widzę młodego "siedzącego" grzecznie w restauracji :sorry: ale jeśli byście cos ustaliły, to dajcie znać, wpadnę choć na chwilę się przywitać :tak:

roxeen bryka klasa i kolorek świetny :tak: łóżeczko tez chyba zielone było? :-)

Hehehe - no szkoda że nie będzie nam dane zobaczyc zdjęc wampirka :cool::cool::laugh2::laugh2::rofl2:

Tak z bryki bardzo sie ciesze i wlasnie ze względu na kolorek :cool:

i brawo super świetna pamięć - łóżeczko też zielone ;)

U mnie nic nowego. Praca, praca, praca :eek::crazy::wściekła/y: Im bliżej końca roku tym coraz gorzej. Jeszcze trochę a przeniosę się do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:no::no: - wytrwałości !! jeszcze trochę i święta ..troche 'wolnego' :rofl2:

Z drugiej strony - ile ja bym dała żeby sobie popracować znów :eek:
Od siedzenia w domu na L4 tez mozna zwariować :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry