• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Kaka, przykro mi z powodu wypadku z kasą, jak tam Twoje palce?

Monika, jak udało się świętowanie urodzin męża?

Drogie Pilanki, melduję, że przez tydzień nie będę zaglądać na BB - mam do skończenia duże zlecenie na piątek, a jak już wpadam na BB to siedzę zdecydowanie za długo, więc zobaczę się z Wami w przyszłym tygodniu! Pozdrawiam!

reklama
Ola to powodzenia przy tym zleceniu :-) i niech Cię nic nie rozprasza :tak:
Monika spóźnione sto lat dla męża :-) jak się udało swiętowanie? :-)
Kaka auuuć, dobrze że to nie złamanie, ale i tak współczuję.
roxeen pamiętam kolorek, pamiętam, bo ostatnio mam bzika i wszystko zielone bym kupowała :-D a jak samopoczucie i zdrówko? :-)
mamstud jak nastrój? lepiej już? jak się mieszka, co u dzieciaków? :-)
czarna wow już 13 zęboli - imponujące :-D

Szymonkowy dolnojedynkowy smile :-) możliwe, że nie zobaczycie zdjęcia, bo kombinuję, kombinuję i pewnie przekombinowałam :-D
https://www.babyboom.pl/forum/membe.../szymonek-2333/picture11427-szymonek-gif.html

Ostatnia edycja:
czarna musisz mnie dodać do kontaktów i wtedy zobaczysz ;-) a potem możesz wywalić :rofl2: wczoraj zaczęłam dodawanie na roxeen i skończyłam na... roxeen, bo mnie dziecko wzywało :-D

czarna musisz mnie dodać do kontaktów i wtedy zobaczysz ;-) a potem możesz wywalić :rofl2: wczoraj zaczęłam dodawanie na roxeen i skończyłam na... roxeen, bo mnie dziecko wzywało :-D

CZuje się zaszczycona i wyrózniona hihihi :cool::cool:
Ale ja to zdjęcie widziałam nawet jak nie byłysmy znajomymi - otworzyło sie bez najmniejszego problemu ...
słodki Twój szymonek - wiem ! powtarzam się :cool2:

to ja w takim razie już nie wiem, czemu czarna go nie widzi ;-) w teorii zdjęcie miało byc widoczne tylko przez znajomych, ale że ja noga komputerowa, to pewnie coś poknociłam :-D

roxeen dziękuję :-) a kiedy zobaczymy buźkę Twojego smyka z usg? :-) czyżby jutro? ;-)

to ja w takim razie już nie wiem, czemu czarna go nie widzi ;-) w teorii zdjęcie miało byc widoczne tylko przez znajomych, ale że ja noga komputerowa, to pewnie coś poknociłam :-D

roxeen dziękuję :-) a kiedy zobaczymy buźkę Twojego smyka z usg? :-) czyżby jutro? ;-)

Czyżby dzisiaj :D
tzn wczoraj pisałyscie wiec wychodzi ze dzisiaj to Wasze wczorajsze jutro :rofl2:

Zobaczymy czy maly nie bedzie spał i czy pokaze swą twarzyczkę :D
Jestem ciekawa ile wazy i czy sie fiknął głowa w dół - tzn ja głowe czuje nadal pod prawym zebrem do góry ale łudze się ze moze to jednak - wieeeelka pięta hihihi :laugh2::laugh2:

reklama
Witajcie Pilanki,

oj, dawno tu nie zaglądałam, jakoś czasu i weny brak. Nie nadrobiłam Was więc nawet nie wiem co słychać, a szkoda, mam nadzieję, ze uda mi się innego dnia.
Co do nastroju - na marginesie dziękuję za zainteresowanie - mam doła bo za miesiąc wracam do pracy, a jakoś nie mogę się z tym wewnętrznie pogodzić, że mam zostawić moje maleństwo z kimś obcym i po prostu wyjść... Eh, takie czasy :-(

Do tego Gaba bardzo choruje, ma zapalenie uszu i gardła, gorączka do 40 stopni, płacz niemal bez przerwy, normalnie horror. Na domiar złego dwa razy dziennie mam z nią chodzić na zastrzyki do przychodni bo nie ma możliwości przysłania pielęgniarki do nas - chore normalnie!

A może któraś z Was ma znajomą pielęgniarkę, która mogłaby robić małej zastrzyki w domu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry