Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

końca nie widać ...
jeszcze 

daj znać jak dokończycie rozmowy ... 

wydaje mi się ze należy Ci się porządne opicie tego zlecenia 

ale no pic powinien smok jeden ...nie poradze Ci nic bo sama nie wiem 9 jeszcze
)a co do przychodni... to ja wogole na temat polskiej sluzby zdrowia nie chce sie wypowiadac tymbardziej pilskiej... mi doktor Ozgowicz nie wypisala dla Damianka skierowania na USG bioder, ani jamy brzusznej... co teraz robi sie u kazdego dzieciaczka...
Damian wazy juz 5,100. Mierzy 62cm.
Niestety nie karmie juz cycuchem :-( chcialam do 4 mies. a wyszlo 1,5... niemam pokarmu po prostu. Jedziemy na BEBIKO ale maly ma problemy z kupka, robi raz na 2-3 dni ale to juz nie jest kupa tylko KUPSKO okropne i strasznie smierdzace... do tego najwiekszym naszym problemem jest to, ze mlody nie chce pic ani herbatki z kopru wloskiego, ani wody, ani nawet wody z glukoza.. probowalam w polowie czasu do karmienia, tuz po karmieniu, tuz przed kiedy jest najbardziej glodny i po prostu dopa.. musi chlopak cos zaczac pic bo go powykreca od tego mleka a on ledwo nawet nie 5ml wypije... kobiety, miala ktoras taki problem?
Dlugo mnie tu nie bylo... niestety, wlasnie zaczynaja sie egzaminy, niewiem jak sie z nimi wyrobie... trzymajcie za mnie kciuki..
i tak na marginesie, pamietam ze trulam Wam o becikowym, i sprawie w sadzie o prawnego opiekuna dla Damiana..
otoz... 1.sprawa wygrana 2. becikowe+dodatkowy tysiac+zasilek dla samotnej matki - zasadzone.
Takze wszystko idzie w coraz lepszym kierunku...
Caluje i sciskam Was wszystkie!
![]()
![]()

powiem Ci tak nigdy nie miałam skierowania na USG bioderek bo tego nie wymagają
a po co Ci na USG brzuszka???? Co do herbatek to może zdób mu taką normalną ale słomkową i ciut glukozy

przeszło samo jak miał jakieś pół roku;-)
A Ty nie kracz bo pogonisz tą pogode

Damian wazy juz 5,100. Mierzy 62cm.
Niestety nie karmie juz cycuchem :-( chcialam do 4 mies. a wyszlo 1,5... niemam pokarmu po prostu. Jedziemy na BEBIKO ale maly ma problemy z kupka, robi raz na 2-3 dni ale to juz nie jest kupa tylko KUPSKO okropne i strasznie smierdzace... do tego najwiekszym naszym problemem jest to, ze mlody nie chce pic ani herbatki z kopru wloskiego, ani wody, ani nawet wody z glukoza.. probowalam w polowie czasu do karmienia, tuz po karmieniu, tuz przed kiedy jest najbardziej glodny i po prostu dopa.. musi chlopak cos zaczac pic bo go powykreca od tego mleka a on ledwo nawet nie 5ml wypije... kobiety, miala ktoras taki problem?
Dlugo mnie tu nie bylo... niestety, wlasnie zaczynaja sie egzaminy, niewiem jak sie z nimi wyrobie... trzymajcie za mnie kciuki..
i tak na marginesie, pamietam ze trulam Wam o becikowym, i sprawie w sadzie o prawnego opiekuna dla Damiana..
otoz... 1.sprawa wygrana 2. becikowe+dodatkowy tysiac+zasilek dla samotnej matki - zasadzone.
Takze wszystko idzie w coraz lepszym kierunku...

A lada chwila problemy znikną, jak układ pokarmowy rozwinie się do prawidłowej formy

Witajcie Kobiety
Ale mamy piekną pogode w listopadzie prawda ???
Ostatnio z mężem rozmawialismy o tym zachwycającym niemalże codziennym słoneczku i stwierdzilismy ze dawno takeigo pięknego listopada nie bylo
Dziękuje za miłe słowa odnośnie imienia
Nasi znajomi patzra na nas troche jak na świrów
Borys ?? a co to za imie
Nam się podoba i koniec kropka a po za tym nie jest 'popularne'
Sami jestesmy nosicielami dość malo popularnych imion ( przynajmniej ja ) i ma to swoje plsy![]()

Witajcie Pilanki
bredzlek my się chyba nie znamy, witaj! :-)
prawie z Piły
Normalnie do zakochania się 

monika77 my też chodzimy na Lotniczą, do dr Miazgowskiej i u nas nie było to takie oczywiste, że zastrzyki powinny być wykonywane w domku. Biedny Wituś, mam nadzieję, że poradzi sobie z infekcją!
My też chodzimy do tej lekarki i nie było problemów z pielęgniarką i zastrzykami w domu
Może teraz mają zbyt dużo takich wizyt? Ale przecież dziecko z tak wysoką gorączką nie powinno wychodzić na dwór
Nic nie rozumiem.