reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Nie zauważylam wcześniej, ja liderka odchudzania:-D:cool2:
Jak miło;-)

Chętnie jeszcze oddam 10 kg.

roxane takiego cukiereczka można ciagle oglądac:-)

kaka ja też bym chętnie oddała zbędne kilogramy

Może na jakiejś aukcji ktośby kupił od nas zbędne kilogramy ;-)
Ja nadal nie mogę sie wcisnąć w stare ciuchy. Jednak wcale nie chce mi się kupować większych:no:

Małe niemowlaczki takie jak Boo są cudne i chętnie by się je schrupało.
Niestety dzieci szybko rosną.
Jest na to sposób:tak: Ciągle mieć nowe!!!:tak::tak:

Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke Julie :-) Oczywiście jestem z Piły. Czasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo :) Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

Witam. Mam na imie Natalia, 21 lat i 13 miesięczną córeczke Julie :-) Oczywiście jestem z Piły. Czasami potrzebuje pogadac o wszystkim i o niczym, wiec mam nadzieje ze sie tu odnajde, i bede mogła liczyc na wasze rady, wsparcie i mile słowo :) Przez dwa tygodnie jestem sama, bo chłopak ma taka prace ze pracuje dwa tygodnie i dwa nastepne jest z nami w domku, i nieraz gdy Go nie ma jest mi naprawde cięzko... Tak wiec witam i pozdrawiam.

Witaj KropkaA, pozdrawiam gorąco i pisz jak najczęściej.
Chwilowo widzę że Dziewczyny coś zamilkły!!!:tak::tak:

Witam!
KropkaA WITAJ:-)

a my mamy u Weroniki pierwszego ząbka:-)

i dwa kolejne widac:szok:
już długo wyczuwałam tego ząbka, ale nie byłam pewna i wydawało mi sie ze troche za wczesnie na zabki, Ola miała pierwszego jak miała 9 miesiecy
no ale teraz już widać, marudna jest troche, rączki caly czas ma w buzi i baaardzo się ślini:happy:

Wystawilam zbedne kg na allegro i zero zaintereswoania ehhh

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a To sie ubawiłam no :rofl2::rofl2::rofl2:
serio nikt nie chce :laugh2::laugh2::laugh2:

ja sie dziś zważyłam ...
musze się pochwalić
przed ciązą - 68kg
w dniu porodu - 90kg (dałam czadu nie :-D )
dziś, dwa i pół tygodnia po porodzie - 74kg :tak::-):-D
tent tego do wagi idealnej mej (65kg przy 175cm) zostalo mi jedyne 9kg :-p

jakoś tak fajniej mi :laugh2::laugh2:

Tyśka gratulujmy zębiska !!! i faktycznie dosyć wcześnie :tak:

KropkA Witaj w naszym skromnym gronie :-D
zdradze Ci w sekrecie że jestesmy swietnie zgrana paczką i jak na razie nie udało nam się zgrać i spotkać na kawie - ale to się zmieni :laugh2::laugh2:
mało tego - ostatnio na forum aż wrze od rozmów :laugh2::laugh2:

DZIEWCZYNY !!!! CO Z WAMI!!!!???? :angry::angry:

Cisza tu przerazająca :szok::szok::szok:

ja mam sesję, egzamny i 2,5tygodniową ssawko-cycko-pijawke a jakoś się tu melduje :laugh2::laugh2:

Widze ze sie wagą chwalicie..... Ja nie narzekam z tym, biorąc pod uwage ze urodziłam dzuecko to jest super, choć wolałam mieć troszke mniej... mam 174 cm i 61kg, wolałbym tak jak kiedyś 55 i wiem ze kidyś mi sie to uda :tak:.
Tyśka59 gratuluje ząbka :) Moja julka pierwszego zeba miaław 4 miesiącu!!!:szok: jakieś 2 tygodnie temu wyszeł jej ten tylni-trzonowy... i dopiero przed wczoraj go zauważyłam, jest już dość duży wiec ma jakies 2 tygodnie :-) tak wiec ma już 8 ząbków.
roxeen masz 2,5 tygodniowe maleństwo.... jaaa pamiętam jak moja myszka była taka, żal straszny ze ten czas tak szybko mija.... Ja bym chciała zeby moja mała miała rok przez 2 lata.... hahahaha A co do kawki i spotkanka, to pomimoże sie jeszcze dobrze nie znamy, to ja sie jak najbardziej pisze :)

Witam z ranka:-)
No i znów śnieg pada, ajuż myślałam ze się w końcu ociepli i bedzie można na spacerek z dziećmi wyjść, no bo w tym śniegu to się nie da wózkiem jechac:no:
KropkaA to twoja Julka też wcześnie miała ząbki:-) ja w sumie wolałabym żeby jej później wyszły bo jeszcze karmie, ale mam nadzieje że mnie nie pogryzie:-D
roxeen a jak egzaminy?

reklama
Roxeen zazdroszczę Ci z wagą :tak::tak: ja przed ciążą nie miałam żadnych problemów z wagą. Trzymałam się super mimo iż jadłam same pyszności :-)
A po porodzie jakoś ciężko mi zrzucić do starej wagi:no::no:, ale na szczęście nie tyje:-D

KropkaA ja jestem podobnego wzrostu i marzę o 61 kg :tak: i jak osiągnę ten stan będę cała happy:-D No ale 55 kg to chyba wg BMI niedowaga!!

Śnieg faktycznie sypie, trochę przegięcie. Już mi się nudzi!! Siedzenie w domu, robię się aspołeczna:tak:

Do góry