aniula244_24
Fanka BB :)
Wszystkim Życzę Wesołych Świąt a przede wszystkim zdrowych .......
Moje maluchy znów chore , mam dość .........
Moje maluchy znów chore , mam dość .........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kobity!!!
Witam się z Wami i chwale nami![]()
wczoraj mielismy szczepienie ( jedno kuju kuju skojarzona szczepionka 5w1) Boo rozpłakał mi sie i godzine wył ... tragedia myslałam ze na zawał zejde ...
ale później zasnął i było po południu super!
Zadnej gorączki ani marudzenia, noc cala przespana :-)
ale nie spieszylismy sie ze szczepieniem - po skonczonym 11tyg poszlismy na pierwsze
i tylko dobrze na tym wyszliśmy![]()
pozdrawiam Was ciepło !!!
śmigam na dwór bo śłonko cudneeeee
My wczoraj przeżyliśmy mały koszmar. Zosia kładła się na podłogę i płakała nieustająco , nie dawała się wziąć na ręce , kulała po całej podłodze jakby miała kolkę . W końcu doszłam do wniosku , że to nie histeria tylko objaw uczulenia na antybiotyk i prawdopodobnie miałam rację bo po Espumisanie i herbatce koperkowej zaczęła oddawać gazy ( głośno bardzo głośno ) zrobiła kupkę i ustąpiło , ale antybiotyk zmieniliśmy na inny. Oj te dzieci i ich choroby......
Witam
Świeta były mega rodzinne i wyjazdowe.Ale we wtorek doznaliśmy szoku bo UKRADLI NAM SAMOCHÓD!!!!! z pod bloku. Oczywiście nikt nic nie widział nikt nic nie słyszałNa szczęście mieliśmy ubezpieczony ale teraz jesteśmy uziemieni bo sprawa w toku. Normalnie nie sądziłam że takie coś nas spotka
ehhhh oby się połamali!!!!
A po za tym większość czasu spędzamy na świeżym powietrzu mały diabeł jak ich mało!!! daje mi równo w kość za siebie i siostrzyczki bo one to były mega grzeczniutkie![]()
Roxenn a sami tak zdecydowaliście by później szczepić czy były jakieś przeciwwskazania do wcześniejszego szczepienia
Ale we wtorek doznaliśmy szoku bo UKRADLI NAM SAMOCHÓD!!!!! z pod bloku. Oczywiście nikt nic nie widział nikt nic nie słyszałNa szczęście mieliśmy ubezpieczony ale teraz jesteśmy uziemieni bo sprawa w toku. Normalnie nie sądziłam że takie coś nas spotka
ehhhh oby się połamali!!!!
A po za tym większość czasu spędzamy na świeżym powietrzu mały diabeł jak ich mało!!! daje mi równo w kość za siebie i siostrzyczki bo one to były mega grzeczniutkie![]()
Roxeen !!! Boo to mały Słodziak, przystojniak i pewnie coraz bardziej "interaktywny" się staje (jak to moje siostry mówią)![]()