reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)

Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?
to zdrówka i oby udało nam sie w końcu poznać w realu:-p:-p:-p
co do wykrojów nie mam nic:no::no::no: ale właśnie jestem na etapie szycia kostiumu na bal przebierańców dla Laury;-)
Musze z sis pogadac może ona coś ma:tak::tak:
Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)

Pozdrawiam z Wałcza :-)

Oooo dzieki za info odnośnie Moniki!!!!!
I również pozdrawiam ale z Piły:rofl2:

A co szyjesz? Ja właśnie odsprzedaję kostium dwustronny kopciuszek-księżniczka, NEXT na 5-6 lat, dzisiaj Zuzka w nim poszła na bal, jest na nią trochę za duży ale wygląda super :-)

To może mi też się uda przyjść, bo na razie Zuza chora. I może Majkę wezmę :-) Zobaczymy :-)

Czarna, a propos szycia, masz jakieś wykroje czy cóś?

Dla zainteresowanych :-)
Monia jest juz w domu, Ale nie ma dostepu do neta, bo komp im siadł :-( Mała szaleje w nocy, dniami odsypia :-)

Pozdrawiam z Wałcza :-)

Cass to jak bedziesz miała to wrzuć później fotki
Ja szyję wróżke Maripose (z Barbie)

czarna nie znam tej bajki .. ale śmiem twierdzić z nazwy ( a ze ja Hiszpański znam ) ze to księżniczka motylek co ? :-) Mariposa to motyl :-)

Rox zgadza się wróżka motylek:))) A ta moja córa to wymyśla jak kobita z suknią ślubną. Mam nadzieję że w ferie skończe to się pochwalę jak oczywiscie mi wyjdzie:)))

Witam was serdecznie i dziękujemy za słowa otuchy i gratulacje :-D
Komp faktycznie nam padł i dopiero wczoraj mąż odebrał go z naprawy.

a oto wiadomość od Monisi :-)

o 11.52 przyszła na świat Maja Wiktoria. Mała ma 3250 gram i 54 cm. dostała 9 i 10 pkt. Ponoć podobna do Witka

Muszę sprostować: Maja urodziła się z wagą 3200 gr. Nie wiem czemu wydawało mi się, że Maciej mówił mi iż waga wynosi 3250, ale to pewnie z wrażenia źle usłyszałam jak wieźli mnie z porodówki;-)

Jestem trochę zakręcona i jeszcze ciut obolała. Mam chyba jakieś siniaki wewnątrz brzucha, bo tylko boli mnie po bokach. Szwy już też mam ściągnięte i o dziwo nie mam już żadnych upławów :szok: Super!
Mała ma poprzestawiany dzień z nocą i co dzień walczymy o jej momenty czuwania w dzień, ale i tak daje nam popalić w nocy. Witek za to dostał wczoraj zapalenie ucha :baffled: i też mamy z nim lekki sajgon. Na szczęście synuś jest kochany i bardzo troskliwy. Jak Maja płacze w dzień to siada przy niej i śpiewa jej "Aaa, kotki dwa..." :-D i daje jej buziaki. Etap zazdrości był przez dwa pierwsze dni. No i najważniejsze, że w nocy synek ładnie śpi :tak:

Z imieniem córci to było tak, że jadąc do szpitala doszliśmy do wniosku, że przychylimy się do Witka wyboru i damy małej na imię Maja a z pozostałych imion pasowała nam do zestawu Wiktoria. I tym sposobem z Roksanki przerodziła nam się Maja Wiktoria N. :tak:;-)
Roksana, wybacz nam tą zmianę :zawstydzona/y: Notabene, w pokoju szpitalnym leżałam z jedną Roksaną :tak: To druga kobieta o tym imieniu jaką ostatnio poznałam ;-)

reklama
Monia ja pierdu jaka ona ŚLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!! a Majeczki to przesłodkie dziewuszki:tak::tak::tak: Jeszcze raz mega gratulacje dla Was i zdrówka dla Witka. Normalnie nie mogę sie napatrzeć:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry