Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Test widać ,że trochę zalany i mocz wysechł. ''kreska parowania'' dla mnie test negatywny. Ale ponoć pinki słabo się wybarwiają. Ja jak w ciąży nie byłam pink nie wyszedł pozytywny.Hej, dziewczyny, zrobiłam test „Pink”, planuję ciąże ponad rok, nigdy czegoś takiego nie było na testach tej firmy. Dziś jest 7 dpo.
Poczekaj do terminu miesiączki i zrób bete. 7dpo to jeszcze wcześnie.Hej, dziewczyny, zrobiłam test „Pink”, planuję ciąże ponad rok, nigdy czegoś takiego nie było na testach tej firmy. Dziś jest 7 dpo.
Ja ponad rok temu robilam te testy i byly pozytywneHej, dziewczyny, zrobiłam test „Pink”, planuję ciąże ponad rok, nigdy czegoś takiego nie było na testach tej firmy. Dziś jest 7 dpo.
A u mnie cały czas negatywneJa ponad rok temu robilam te testy i byly pozytywnepozniej zrobilam z innej firmy (elektroniczny ) byl negatywny poszlam na bete byla negatywna zrobilam kolejne pinki znow byly pozytywne poszlam do ginekologa i nie bylam w ciąży i nic innego sie nie dzialo a tej firmy falszywy wynik pokazywaly
![]()
Tak, wiem o tym)) Robiłam usg )A skad wiesz, kiedy dokladnie byla owulacja? 7 dpo to chyba ciut za wczesnie na test. Jak dla mnie zdecydowany negatyw. Najlepiej powtorzyc w terminie miesiaczki, zeby pozniej nie musiec zgadywac![]()
Tak, wiem o tym)) Robiłam usg )