dominique.p
Fanka BB :)
No pewnie, że nie zaszkodzi lampka do obiadku Sama też mam zamiar "wysączyć" trochę w święta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja tez sie poużalam,mój sie umówił z kolegą i poprostu sobie wyszedł jakby nigdy nic,a wczoraj wrócil z konferencji po trzech dniach niebytności w domu ale sie wkurzyłam dzisiaj na niego to poezja i jeszcze mi wypominał ze ja od kolezanki wrociłam o 22,a co mam sama w domu cały czas siedziecJAAGA pisze:Mada dobrze sie rozumiem mój chłop tez mnie miał gdzies zabrac w celach relaxu ale jak pojechał coś załatwic o 10 tak wrócił o 17 po czym musiał pojechac do mamusi bo cos pilnego od niego chciała a ja siedze sama w domu i nawet gęby nie ma do kogo otworzyć...ech lody tez juz wyżarłam...niech tylko wróci to ja mu dam!!!