• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

plama, co za pech!

ola_medrek

Aktywna w BB
witam,

mam problem z plamami z soczków marchewkowych. Może macie jakieś sprawdzone sposoby?

Nie pomagają wybielacze ani sok z cytryny. Najbardziej żal mi jasnej bluzki którą Kuba założył jeden raz i zabrudził na samym środku właśnie tym nieszczęsnym sokiem :-(

pozdrawiam

reklama
U nas działał tylko Vanish. Inne metody i środki niestety nie. Polewałam plamę taka papką z wybielacza i zostawiałam na jakąś godzinkę a potem prałąm z podwójnym płukaniem

Tez polecam Vanish - tak jak napisala mamaEmilki - najlepiej nalozyc na plame taka papke z Vanishu, zostawic na troche i wyprac :tak:Nie zawsze za pierwszym razem zejdzie calkowicie, ale na pewno bardzo wyblaknie.

reklama
Ja na wszelkie plamy, ale w przypadku marchewki czy buraczków na szybko, stosuję odplamiacz w spray'u firmy Amway. Odkąd go używam (mam już trzecie opakowanie) jestem zdecydowanie mniej zestresowana, gdy córcia się brudzi przy jedzeniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry