reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plamianie implantacyjne lub cos innego

Witam jestem tu nowa i czy ktos moglby mi doradzic co mi jest.
23 grudnia niecale 4 dni po owulacji zaczelam plamic 1 dnia skapo po czym 24 mocniej 25 tez i 26 leciala w pewnym momencie krew ciurkiem i byla to taka ciagnaca sie krew tez,27 i 28 zwykle plamienie a od 29 do 1 mialama wodnisty sluz boli mnie na zmiane brzuch i kregoslup oraz lekko piersi czy to bylo plamienie czy moge miec zaburzenia hormonalne jakies bo juz sama nie wiem jestem dosc mloda i sie stresuje a do ginekologa dopiero za pare dni.
Powiem jeszcze ze przy tym plamieniu bolal mnie brzuch ze musialam wziac raz ketolek i kregoslup moze to okres i teraz bede miec kolejny bo aplikacja pokazuje ze spoznia mi sie juz 8 dni
Dziekuje za odpowiedzi

reklama
Po 1 w jaki sposób była potwierdzona owulacja ? Jakieś długości masz cykle czy bo tym krwawieniu potwierdzialas owulację ? Ogólnie po opisie brzmi jak zwykły okres . Jak sama napisałaś , plamienie implantacyjne to nie jest krwawienie i to takie które trwa 6 dni . Robiłaś test ciążowy ?

To co opisałas wygląda jak okres. Skąd wiesz kiedy była owulacja. Jeśli Cię coś niepokoi to na wizycie zapytaj lekarza

bardziej chodzilo mi po przypuszczalnej ouwlacji ostatni okres mialam od 2 grudnia potem zaczelo sie od 23 do 28 plamienie 2 dni krew w wiekszej ilosc i taka ciagnaca sie potem od 29 do 1 wodnisty sluz i cykle mam nie regularne roznie przychodza czasem po 28 dniach czasem po 35 ale tu juz jest 40 ktorys dzien i martwie sie troche czy to ciaza(zawsze sie zabezpieczam)czy problemy hormonalne no i co raz mocniej boli brzuch i musialam wziac ketolek.

reklama
bardziej chodzilo mi po przypuszczalnej ouwlacji ostatni okres mialam od 2 grudnia potem zaczelo sie od 23 do 28 plamienie 2 dni krew w wiekszej ilosc i taka ciagnaca sie potem od 29 do 1 wodnisty sluz i cykle mam nie regularne roznie przychodza czasem po 28 dniach czasem po 35 ale tu juz jest 40 ktorys dzien i martwie sie troche czy to ciaza(zawsze sie zabezpieczam)czy problemy hormonalne no i co raz mocniej boli brzuch i musialam wziac ketolek.
ale takie plamienie to prawdopodobnie był okres.

Do góry