reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamiene po badaniu wziernikiem, 8tc4dni

Hej kochane mam pytanie. Byłam u lekarza wczoraj i po badaniu wziernikiem niby wszystko było ok a przed północą poczułam parcie na siusiu i zauważyłam że poleciała mi krew ( ani dużo ani mało) jestem w 21 tyg. Ciąży.. byłam na pogotowiu lekarz stwierdził że to może byc po badaniu ginekologicznym bo z dzieckiem wszystko ok. Czy to jest możliwe żeby plamić tyle godzin po badaniu? Dziś z kolei co jakiś czas na wkładce zauważyłam brązowe plamienie.. pomóżcie kochane
Jeśli już masz takie brązowe plamienia to krwawienia ustały i oczyszczasz się już z resztek starej krwi.
Mogło podczas badania pęknąć jakieś niewielkie naczynko.
Poodpoczywaj przez pare dni ale jeśli żywej krwi już nie ma a brzuch nie boli to moim zdaniem wszystko jest ok.
Jeśli się bardzo martwisz zawsze możesz zadzwonić do swojego ginekologa żeby sprawdził.

reklama
Do góry