Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to masz jakieś problemy?O to fantastycznie ,mysle ze jest ogromna szansa ,moja znajoma właśnie tak miała...ze mna trochę gorzej ,ciagle coś![]()
No niesety nadczynność tarczycy ,wycięty płat ,ale ładnie wyprowadziłam już tsh ,zbyt wysoka prolaktyna ale tez już dużo lepiej i ostatnio Pani doktor powiedziała ,ze początek endometriozy ....trochę się nazbierałoA to masz jakieś problemy?
O kurcze to dość sporo ale będę mocno trzymała kciuki żeby ci się udałoNo niesety nadczynność tarczycy ,wycięty płat ,ale ładnie wyprowadziłam już tsh ,zbyt wysoka prolaktyna ale tez już dużo lepiej i ostatnio Pani doktor powiedziała ,ze początek endometriozy ....trochę się nazbierało
Dzisiaj np pęka mi głowa i mam lekkie plamienie ni brązowe ni żółte ,pewnie nici z tefoO kurcze to dość sporo ale będę mocno trzymała kciuki żeby ci się udało
Ale póki niema @ to zawsze jest nadzieja czytałam nie raz że dziewczyny miały takie plamienia i się udawało musisz być dobrej myśli wiem że jest trudno ale zawsze trzeba wierzyćDzisiaj np pęka mi głowa i mam lekkie plamienie ni brązowe ni żółte ,pewnie nici z tefo
Hej i jak u ciebie jak z tymi plamieniami ustały ?Dzisiaj np pęka mi głowa i mam lekkie plamienie ni brązowe ni żółte ,pewnie nici z tefo
Nieee ,dostała @ szybciej w 28 dc a ostatnio w 32 , dzisiaj byłam na badaniu amh ,wynik do 5 dniHej i jak u ciebie jak z tymi plamieniami ustały ?
Nieee ,dostała @ szybciej w 28 dc a ostatnio w 32 , dzisiaj byłam na badaniu amh ,wynik do 5 dni
Przykro mi ale w końcu na pewno się uda będę trzymała mocno kciuki za ciebieByło trochę płaczu wczoraj wieczorem ale dzisjaj już lepiej