Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja jestem od kilku lat i podobnych postów było mnóstwo. Ale nieważne już.Ale jak sobie nie życzą to niech nie włączają
Dodała je jako załącznik do posta, żeby je wyświetlić w pełnej krasie trzeba je specjalnie włączyć. Jakby wkleiła w post to by się go nie dało przeoczyć.
Jestem na forum od kilku miesięcy i niestety nie natknęłam się na wypowiedź @aniaslu odnośnie takich zdjęć. Może autorka też nie![]()
Cześć... Dziś kończę 5 tydzień ciąży. I rano wstałam zauważyłam przy podcieraniu plamienie. Bardzo się zmartwiłam... Ostatni raz robiłam betę tydzień temu w środę. Miałam ją 1600 mlU/ml. Rosła prawidłowo.
Plamienie utrzymuje się. Tzn raz jest a raz go nie ma. I tylko przy podcieraniu nie widać go na majtkach.
Od początku biorę duhapston.
Dziś mam lekarza ale do tego czasu zwariujebardzo martwię się że to coś złego
![]()
No i superByłam u ginekologa. Wszystko ok. Żadnych krwawień nie widział ginekolog. Robił mi USG i widoczny już pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. Nie widział nic niepokojącego. Plamienia narazie mi przeszły i oby nie wróciły.Mam kontynuować duhapston. I za 2-3 tygodniu przyjść i wtedy powinno widać zarodek. Dziś kończę 5 tydzień. Jestem dobrej myśli
![]()
Zawsze miałam brazowe plamienia przed okresem a w wieku 33 lat wrecz byly czarne i pojawialy sie i tydzien pzed okresem. Zaszłam 4 razy w ciążę i w zadnej nie miałam przepisanego progesteronu z tego powodu. Każdą Ciaze normalnie donosiłamCzekam z niecierpliwością na wizytęmam nadzieję że wszystko będzie ok. Na dziś umówiłam wizytę żeby potwierdzić ciążę ... Plamienia dziś mnie zaskoczyły
zawsze miałam problem z plamieniami przed miesiączką, po miesiączce zawsze miałam brązowe. Dlatego zaczęłam przyjmować duhapston od połowy cyklu. Jak dowiedziałam się że jestem w ciąży kontynuowałam duhapston. Może cały czas za niski progesteron jeszcze mam. I dodatkowo wiem też że mam nadżerkę, ale lekarz twierdził że była mała.
Trzymam mocno kciuki. Dobrze, że nie bagatelizujesz niepokojacych objawów. Będziesz dobrą mamą. PozdrawiamByłam u ginekologa. Wszystko ok. Żadnych krwawień nie widział ginekolog. Robił mi USG i widoczny już pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. Nie widział nic niepokojącego. Plamienia narazie mi przeszły i oby nie wróciły.Mam kontynuować duhapston. I za 2-3 tygodniu przyjść i wtedy powinno widać zarodek. Dziś kończę 5 tydzień. Jestem dobrej myśli
![]()
No ja ogólnie miałam plamienia w pierwszej ciąży ze względu na niski progesteron. Przez to ciąża mi się nie utrzymała. W tej ciąży od początku biorę duhapston. Do tej pory wszystko było ok dlatego te plamienia mnie zaniepokoiły.Zawsze miałam brazowe plamienia przed okresem a w wieku 33 lat wrecz byly czarne i pojawialy sie i tydzien pzed okresem. Zaszłam 4 razy w ciążę i w zadnej nie miałam przepisanego progesteronu z tego powodu. Każdą Ciaze normalnie donosiłam. W dwóch miałam olamienia brazowe 2.dniowe i. Mogło to byc pekniete naczynko a w pietwszej mialam krwawienia w dniu miesiączki i od. 4m brałam luteinę z powodu też bólu także nie wkladaj sobie do głowy!
Bierzesz progesteron wiec juz nic Więcej sie zrobic sie nie da oprócz pozytywnego nastawienia czego ci bardzo Życzę jak i nudnej ciąży![]()
Ja plamiłam od 6 tygodnia. W 13 dostałam krwawienia, pojechałam na sor, już żegnałam się z dzieckiem. Ale wszystko było ok- nie znaleziono przyczyny krwawien. A plamiłam i krwawiłam na zmianę do 20tygnia. Dziś zdrowa córka ma ponad 5 miesięcy, więc wszystko może być dobrze! Trzymam mocno kciuki!No ja ogólnie miałam plamienia w pierwszej ciąży ze względu na niski progesteron. Przez to ciąża mi się nie utrzymała. W tej ciąży od początku biorę duhapston. Do tej pory wszystko było ok dlatego te plamienia mnie zaniepokoiły.
Miałam plamienie od 6 tygodnia do 11... Takie samo. Tylko przy podcieraniu. Ale w pierwszy dzień poleciała krew. Dobrze, że miałam w ten dzień wizytę bo też bym zwariowała. Nie powiedziała mi lekarka co się dzieje. Dostałam Duphaston wtedy. Dopiero przy drugiej wizycie inna powiedziała, że kosmówka się lekko odkleja... Dzisiaj jestem w 20+2 TcCześć... Dziś kończę 5 tydzień ciąży. I rano wstałam zauważyłam przy podcieraniu plamienie. Bardzo się zmartwiłam... Ostatni raz robiłam betę tydzień temu w środę. Miałam ją 1600 mlU/ml. Rosła prawidłowo.
Plamienie utrzymuje się. Tzn raz jest a raz go nie ma. I tylko przy podcieraniu nie widać go na majtkach.
Od początku biorę duhapston.
Dziś mam lekarza ale do tego czasu zwariujebardzo martwię się że to coś złego
![]()