Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale nie nosiłam go jedynie włożyłam/wyciągnęłam żeby sprawdzić czy będzie na nim krew, palcami tak nie sprawdziła bym dokładnieMoże podrażnienie po stosunku. Zastanawia mnie tylko po jakiego grzyba pchałaś tampon? Nie było to zbyt mądre.
Ale to i tak nie było zbyt mądre. Wkładanie palców czy tamponu to prosta droga do wprowadzenia bakterii.Ale nie nosiłam go jedynie włożyłam/wyciągnęłam żeby sprawdzić czy będzie na nim krew, palcami tak nie sprawdziła bym dokładnie
Tak samo jak wkładanie penisa...Ale to i tak nie było zbyt mądre. Wkładanie palców czy tamponu to prosta droga do wprowadzenia bakterii.
Zagwarantujesz to? Raczej nie. Poza tym nie wiem czy słyszałaś o TSS?Tak samo jak wkładanie penisa...Wyluzujcie i nie strasznie dziewczyny. Pewnie pękło jakieś naczynko i tyle więc spokojnie. Od wkładania tamponu nawet na chwilę nic nie może i nie mogło się stać!
TSS wystąpic może podczas miesiaczki przy długotrwałym noszeniu tamponu. Autorka zapewne włożyła go na chwilę po stosunku. Napewno penetracja była dłuższa, głębsza i bardziej intensywna niż ten nieszczęsny tampon na przysłowiowe 5 sekund. Nie dajmy się zwariować. I tak masz rację nie zagwarantuje, ale w życiu na nic nie dostaniesz gwarancji. Gwarancje mamy tylko na to, że wszyscy kiedyś umrzemy. Pogodnego dnia dla wszystkichZagwarantujesz to? Raczej nie. Poza tym nie wiem czy słyszałaś o TSS?
Ok,niech Ci będzie. Ja mam inne zdanie.TSS wystąpic może podczas miesiaczki przy długotrwałym noszeniu tamponu. Autorka zapewne włożyła go na chwilę po stosunku. Napewno penetracja była dłuższa, głębsza i bardziej intensywna niż ten nieszczęsny tampon na przysłowiowe 5 sekund. Nie dajmy się zwariować. I tak masz rację nie zagwarantuje, ale w życiu na nic nie dostaniesz gwarancji. Gwarancje mamy tylko na to, że wszyscy kiedyś umrzemy. Pogodnego dnia dla wszystkich![]()