frez.ja1987
Fanka BB :)
Badał cię lekarz, ciąży nie stwierdził. A ty mimo to pytasz czy jesteś w ciąży na forum?A wczoraj miałam robione USG i nie było nic widać żadnych nowotworów czy czegokolwiek niepokojącego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Badał cię lekarz, ciąży nie stwierdził. A ty mimo to pytasz czy jesteś w ciąży na forum?A wczoraj miałam robione USG i nie było nic widać żadnych nowotworów czy czegokolwiek niepokojącego
Ale beta ewidentnie pokazuje,że brak ciąży. Na ten moment. Czarna krew też nie jest niczym dziwnym. Dzieje się tak gdy wypływa bardzo szybko i nie zdąży się utlenić. To,że nie miałaś tak wcześniej o niczym nie świadczy.Lekarz mówił że to może być wczesna ciąża bardzo i na USG nie widać . Dzis mam 23dzien cyku dlatego się niepokoje bo kolor jest krwi inny niż zazwyczaj .
Widzę, że bardzo chcesz być w ciąży i tego Ci życzę z całego serca. Natomiast wątpię, żeby w 23 dniu cyklu wyszła w jakimkolwiek badaniu ciąża, tym bardziej nie rozumiem po co lekarz każe Ci jutro zrobić test ciążowy, bo na usg to normalne, że nie będzie nic widać. Okres mógł Ci przyjść wcześniej, a co do koloru krwi to ja też czasami mam na początku prawie że czarną, a po 1-2 dniach już normalny okres.Lekarz mówił że to może być wczesna ciąża bardzo i na USG nie widać . Dzis mam 23dzien cyku dlatego się niepokoje bo kolor jest krwi inny niż zazwyczaj .
A lekarze na izbie się dziwili kolorowi krwi? Coś mówili o grubości endometrium? To jest krwawienie, brudzenie czy plamienie? Czasem jak krwi jest mało, to czernieje zanim dotrze na majtki. Myślę, że musisz wytrzymac jeszcze ten mniej więcej tydzień, wykluczyć ciążę i pewnie w tym czasie odstawisz luteinę i zobaczysz co zaproponuje Twój lekarz. A Ty nie masz przypadkiem macicy dwuroznej albo przegrody? Myślę, że gdyby Ci się powtorzylo takie krwawienie srodcykliczne ciemna krwią to warto się przebadać pod kątem infekcji, hormonów i zrobić histeroskopie. Twój niski progrsteron może być tylko elementem jakiejś większej układanki.Lekarz mówił że to może być wczesna ciąża bardzo i na USG nie widać . Dzis mam 23dzien cyku dlatego się niepokoje bo kolor jest krwi inny niż zazwyczaj .
Ale jak może być ciąża wczesna, skoro beta ujemna?Lekarz mówił że to może być wczesna ciąża bardzo i na USG nie widać . Dzis mam 23dzien cyku dlatego się niepokoje bo kolor jest krwi inny niż zazwyczaj .
Lekarz mówił że to może być wczesna ciąża bardzo i na USG nie widać . Dzis mam 23dzien cyku dlatego się niepokoje bo kolor jest krwi inny niż zazwyczaj .
Dzięki za pomoc dziewczyny . Jutro sprawdzę testem na wszelki wypadek i już umówiłam się do ginekologa w wrześniu . To nowy lekarz może on będzie lepiej umiał sobie z tym poradzić . I powie mi chociaż co mogę robić żeby było lepiej