Sok z żuka
Fanka BB :)
Czy przy cyklu bezowulacyjnym, może wystąpić 3 dniowe plamienie w terminie miesiączki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miesiączka tez się pojawia nawet przy cyklach bezowulacyjnych.Czy przy cyklu bezowulacyjnym, może wystąpić 3 dniowe plamienie w terminie miesiączki?
dzisiaj 57dc. Beta negatywna, piersi pobolewaja, miałam plamienie w 35dc i zastanawiam się czy nie traktować tego jako miesiączki, plamienie trwało 3 dniMiesiączka tez się pojawia nawet przy cyklach bezowulacyjnych.
A skąd wiesz ze owulacji nie było?
lekarza mam w poniedziałekdzisiaj 57dc. Beta negatywna, piersi pobolewaja, miałam plamienie w 35dc i zastanawiam się czy nie traktować tego jako miesiączki, plamienie trwało 3 dni
Ja bym to potraktowała jako miesiączkę, ja tez miałam bardzo długie cykle i krótkie 3-4 dniowe miesiączki.dzisiaj 57dc. Beta negatywna, piersi pobolewaja, miałam plamienie w 35dc i zastanawiam się czy nie traktować tego jako miesiączki, plamienie trwało 3 dni
no właśnie zastrzyki się czy tego tak nie potraktować, pierwszy raz mam taką sytuacjęJa bym to potraktowała jako miesiączkę, ja tez miałam bardzo długie cykle i krótkie 3-4 dniowe miesiączki.
Ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa.Cześć dziewczyny, mam pytanie od 21.09 mam takie lekkie plamienie trwa ono już tydzień, miesiączkę powinnam dostać 26.09, plamie już 7 dni prawie, nie wyglada mi to na okres jest skąpe i widoczne jak sie podcieram, na podpasce jest ledwo widoczna ta krew, raz jest brązowa a raz różowo czerwona, raczej wykluczam ciąże, czy któraś z was tak miała?