ewaa000000
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyćTo daj znać jak zrobisz testi trzymam kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję żeby nie zapeszyćTo daj znać jak zrobisz testi trzymam kciuki
![]()
Niestety dzisiejszy test wyszedł negatywnyTo daj znać jak zrobisz testi trzymam kciuki
![]()
Jejciu bardzo mi przykroNiestety dzisiejszy test wyszedł negatywnywięc mam już pewność że to było poronienie
jutro idę na wizytę, zobaczę czy będzie kazała mi zrobić jakieś badania krwi czy nie, i będziemy działać dalej
czytałam że podobno po poronieniu jest większa szansa na szybkie zajście w ciążę?
Będziemy próbować dalej, pocieszam się tylko tym że to była wczesna ciąża i nie byłam jeszcze na USG, i nikomu się nie pochwaliliśmy bo pewnie gorzej bym to przeżyła ...Jejciu bardzo mi przykro
Ale nie łam się i nie poddawaj.!![]()
Niestety dzisiejszy test wyszedł negatywnywięc mam już pewność że to było poronienie
jutro idę na wizytę, zobaczę czy będzie kazała mi zrobić jakieś badania krwi czy nie, i będziemy działać dalej
czytałam że podobno po poronieniu jest większa szansa na szybkie zajście w ciążę?
Wcześniejsze testy były pozytywne, a po krwawieniu dzisiaj już był negatywny więc odpowiedź jest jedna.. jutro dowiem się więcejHej!
A skąd pewność, że to było poronienie? Przyczyn krawienia w trakcie cyklu jest bardzo dużo. Daj znać po wizycie, mam nadzieję, że lekarz zlecił Ci badania.
Wcześniejsze testy były pozytywne, a po krwawieniu dzisiaj już był negatywny więc odpowiedź jest jedna.. jutro dowiem się więcej
Wypytam, mam nadzieję że powie że możemy się starać już od tego cykluAh rozumiem, nie doczytałam!
Wypytaj o wszystko na wizycie.
Hej, ja już po wizycie, niestety pani doktor potwierdziła moje przypuszczenia to była ciąża biochemicznaHej!
A skąd pewność, że to było poronienie? Przyczyn krawienia w trakcie cyklu jest bardzo dużo. Daj znać po wizycie, mam nadzieję, że lekarz zlecił Ci badania.