Klaudia12348
Zaangażowana w BB
Hej dziś mam 21 dzień cyklu moje cykle trwają 28 dni dziś dostałam plamienia śluz lekko różowy widoczny na papierze czy to plamienie implantacyjne ? Jak wasze wyglądało i kiedy wam wyszedł test ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tak miałam, pojawiło się mniej więcej w dniu spodziewanej miesiączki. Byłam wtedy w ciążyHej dziś mam 21 dzień cyklu moje cykle trwają 28 dni dziś dostałam plamienia śluz lekko różowy widoczny na papierze czy to plamienie implantacyjne ? Jak wasze wyglądało i kiedy wam wyszedł test ?
Ja tak miałam, ale wyglądało jak zwykła krew, pojawiła się mniej więcej w dniu spodziewanej miesiączki. Byłam wtedy w ciąży![]()
Jest sobota. Jeżeli to bylo implantacyjne, to na teście już powinno cos być.Nie miałam nigdy plamien około owulacyjnych i jakby było otarcie to by nie trwało 3 dni
plamienia mają różne przyczyny i mogą trwać różną ilość dni. cykl mógł się przesunąć itp. Zrób test ciążowy. Jeżeli to było/jest plamienie implantacyjne to test już powinien pokazać drugą kreskę.Nie miałam nigdy plamien około owulacyjnych i jakby było otarcie to by nie trwało 3 dni
plamienia mają różne przyczyny i mogą trwać różną ilość dni. cykl mógł się przesunąć itp. Zrób test ciążowy. Jeżeli to było/jest plamienie implantacyjne to test już powinien pokazać drugą kresknigdy nie miałam żeby okres tak szybko przyszedł jak już to się spóźniał