Klaudia12348
Zaangażowana w BB
nigdy nie miałam żeby okres tak szybko przyszedł jak już to się spóźniał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
zrób test - plamienie nie ma wpływu na wynik testu. Jak test będzie negatywny to idź do ginekologa. Niech Cię zbada itp.nigdy nie miałam żeby okres tak szybko przyszedł jak już to się spóźniał
jeżeli to plamienie implantacyjne to już wyjdzie. Jeżeli nie to test będzie negatywny. Wtedy udaj się do lekarza. Ogólnie wizyta u ginekologa nie zaszkodzi.Czyli już wyjdzie test ? 6 dni zostało do miesiączki
Jak to żywa krew, to masz okres, może się rozkręci, a może będzie bardziej skąpy niż zwykle. Moim zdaniem nie ma sensu robić kolejnych testów.Cześć dziewczyny, zwracam się do Was z zapytaniem bo zastanawia mnie moja sytuacja. W zeszły piątek powinnam dostać @, miałam opóźnienie aż do dziś (co ostatnio się nie zdarzało). Póki co jednak nie jest to krew ze skrzepami i mimo tego że żywa czerwona to w małych ilościach (mniej niż na okres). Robiłam wcześniej dwa testy ale wychodziły negatywne. Co powinnam dalej zrobić, kolejny test skoro już doszło do jakiegoś krwawienia czy poczekać i zobaczyć jak długo będzie trwało i potem podejmować jakieś czynności?
czytałam na różnych forach że zdarza się i taka implantacja stąd moje pytanieJak to żywa krew, to masz okres, może się rozkręci, a może będzie bardziej skąpy niż zwykle. Moim zdaniem nie ma sensu robić kolejnych testów.
A wiesz, kiedy była owulacja?czytałam na różnych forach że zdarza się i taka implantacja stąd moje pytanie