• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienie w środku cyklu

J

jaśminowastaraczka

Gość
Hej dziewczyny!
Aktualnie to mój 14dzien cyklu, wczoraj byłam na usg, na monitoringu, żadnego pęcherzyka dominującego. Dzisiaj pojawiło się plamienie z brązowymi nitkami, zapytałam lekarza, czym zatrzymać to plamienie, zaproponował duphaston przez 10 dni. Czy któraś z Was miała podobą sytuację ?

reklama
Pierwszy dzien plamienie i juz chcecie je hamowac? Ja bym poczekala. Moze to byc plamienie okoloowulacyjne lub po prostu lekarz przy badaniu naruszyl jakies naczynko. A on juz chce cie faszerowac lekami, ktore nigdy nie sa obojetne dla organizmu.

Pierwszy dzien plamienie i juz chcecie je hamowac? Ja bym poczekala. Moze to byc plamienie okoloowulacyjne lub po prostu lekarz przy badaniu naruszyl jakies naczynko. A on juz chce cie faszerowac lekami, ktore nigdy nie sa obojetne dla organizmu.
No właśnie wzięłam jedną tabletkę niepotrzebnie, bo dzisiaj jeszcze większe plamienie. Nie biorę już tego. Dziękuję za radę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry