• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienie we wczesnej ciazy

Dziewczyny co mam teraz zrobić. Byłam u lekarza nie widział ciazy . Beta hcg 6 tys . Widzi jakieś zmiany w lewym jajniku. Podejrzewa ciążę pozamaciczna. Kazał w poniedziałek zrobić kolejna betę i zadzwonić jak coś to we wtorek kolejna wizyta. Teraz leżę już w domu i myślę czemu nie skierował mnie odrazu do szpitala. Tylko znowu

reklama
Leżę w szpitalu. Przyjęli mnie mimo że nie miałam skierowania. Jeżeli nic nie będzie się dziać to w poniedziałek podadzą mi lek poronny i może obejdzie się od operacji.

Potwierdzili CP. Mam mieć jeszcze usg brzucha czy nigdzie wiecej nie ma. Jeśli wszystko będzie ok. To wystarczą leki
Ciekawe, że czekają do poniedziałku 🤔

Pamiętaj, że powinnaś po tym leku krwawić. Jedna dziewczyna nie krwawiła i się okazało, że wsyztsko leciało do jamy brzusznej i miała zapalenie otrzewnej Przez to :/

I jesteś pewna, że chodzi o tabletki na poronienie, a nie o metotreksat w zastrzyku?

6 miesięcy strasznie długo. A ja nie jestem już młoda:-( sama nie wiem czy nie odpuszczę tych starań o 2 dziecko. Może mi nie pisane :-( tyle tych poronien a teraz już 2 ciaza pozamaciczna...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry