• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Plamienie

monika1990000

Zaciekawiona BB
Witajcie mam pytanko jestem w ok 24 dc. Wczoraj przy podcieraniu zauwazylam na papierze zewa krew. Sytuacja powtorzyla sie 2 razy pod rzad. Ost dni klocie w jajniku i ponplewal mnie brzuch. Czy to moglo byc plamienie implantacyjne?
Dziekuje za odp🙂 dodam ze cykle mam 22-24 dniowe. Ale takiego plamienia nigdy nie mialam. Dzisiaj po wizycie w toalecie juz czysto.

reklama
Rozwiązanie
Robilam test w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywnie. A dzisiaj zaczęły się mdlosci i dziwne uczucie w brzuch i wokol pępka. Okresu nadal brak.
Mówiłam że na test wczoraj było trochę za wcześnie. Mi się ostatnio zdążały mdłości ba 2-3 dni przed miesiączka, mdłości to nue koniecznie objaw ciąży, a również może zdarzać się przed okresem. Odczekaj około tygodnia jak dalej nic nie będzie zrób znów test, powtórzenie testu dziś czy jutro też nic nie da. Jeżeli jesteś w ciąży to za tydzień test będzie pozytywny, jeśli nie można pokusić się o betę ale raczej czym prędzej szoruj do lekarza. Jak pisałam wcześniej, zbytnio się nie nakręcaj tymi objawami, bo to nic nie daje.
A spóźnia ci się już @?? Jeśli kilka dni ci się spóźnia możesz kupić test i sprawdzić. U mnie kiedyś też nigdy nie zdarzało się takie plamienia a ze 3 cykle temu miałam podobnie. Brunatna zawiesina przez dzień, widoczna przy podcueraniu na papierze i 3 dni później normalne krwawienia. Raczej jest to rozkręcająca się menstruacja.

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry