PaulinaS98
Zaciekawiona BB
Dziewczyny pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak plamienie , dziś jest mój 14 dzień cyklu , ostatni okres 29.01 . Miałyście może podobny przypadek ? Dodam że stosunek był 10 i 11 dnia cyklu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może być przez owulacje, a może jesteś już po owulacji i masz niski progesteron, a może jeszcze coś innego. Ja po poronieniu przy każdym nowym cyklu miałam plamienia od połowy cyklu, aż do okresu (progesteron był w normie, nie wiadomo skąd te plamienia). Najlepiej udać się do lekarza i sprawdzić co tam się dzieje.Dziewczyny pierwszy raz spotykam się z czymś takim jak plamienie , dziś jest mój 14 dzień cyklu , ostatni okres 29.01 . Miałyście może podobny przypadek ? Dodam że stosunek był 10 i 11 dnia cyklu.
Właśnie dosłownie kropeczki . Tylko raz zauważyłamA duże Ti plamienie ?? Ile trwa ?? Czasem w owulacje się pojawia troszkę krwi
Moze to być owulacja ,ale prwnosci nie maWłaśnie dosłownie kropeczki . Tylko raz zauważyłam