Moniaaa.a
Fanka BB :)
tak planuje jutro się wybrać, ale dla pewności zrobię jeszcze dziś wieczorem i jutro ranoto już jest całkiem możliwetrzymam kciuki, żeby tak było
może idź na betę z krwi? Będziesz miała pewność.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak planuje jutro się wybrać, ale dla pewności zrobię jeszcze dziś wieczorem i jutro ranoto już jest całkiem możliwetrzymam kciuki, żeby tak było
superMój zrobiony dzisiaj rano 5 dni przed @. Druga kreska pojawiła się po 3 minutach więc może to akurat będzie to.
szczerze to mam mnóstwosupermasz jakieś chociaż delikatne objawy?
pierwszy to był ból brzucha taki że ciężko było mi chodzić. Potem miałam ciągle podwyższoną temperaturę ciała, delikatne zawroty głowy, ciągnięcie w brzuchu, wczoraj zaczęły boleć piersi i czasem mi było niedobrze, a i po owulacji wogole nie miałam praktycznie śluzu na zewnątrz chociaż mąż mówił, że w środku jestem mokra.supermasz jakieś chociaż delikatne objawy?
zrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmyto już jest całkiem możliwetrzymam kciuki, żeby tak było
super! ten test z delikatną drugą kreseczką wyszedł Ci 5 dni przed @, a ile dni od owulacji?zrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmy![]()
9dp owulacjisuper! ten test z delikatną drugą kreseczką wyszedł Ci 5 dni przed @, a ile dni od owulacji?
cudowniezrobiłam teraz jeszcze jeden innej firmy![]()
ok nieważne, już widzę, że to nie Ty byłaścudowniea kiedy współżycie było? Bo w pierwszym poście pisałaś, że masz 10 dni do okresu i ostatni seks 10 dni wcześniej, i to mnie trochę zdziwiło.
heh no dokładnie. Ja mam 5 dni do okresuok nieważne, już widzę, że to nie Ty byłaś![]()