Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GratulejszonsI u mnie bedzie syn !!:-):-):-)
Czy ja się przewidziałam czy Jutka ma parkę?!Oj jutka napewno to wzruszajacy i smieszny za razem moment![]()
Ale sprawa piekna miec parke !!! To znaczy tak mi sie wydaje ahhah !!!! Chłopak musi byc łobuz troszke !!!
Rzadko się zdarza. Gratulacje:-)Super!To może i ja w końcu się dopisze:-) Wczoraj byłam na USG. Termin mam na 8.12 i najprawdopodobniej będzie córeczka.:-):-):-)
Ty to przynajmniej masz jasne włosy więc tak bardzo widać nie będziewyobraź sobie mnie - czarną ze srebrnymi pasemkami
![]()
To może i ja w końcu się dopisze:-) Wczoraj byłam na USG. Termin mam na 8.12 i najprawdopodobniej będzie córeczka.:-):-):-)

Czy ja się przewidziałam czy Jutka ma parkę?!Rzadko się zdarza. Gratulacje:-)
Dziekuje slicznie, strasznie sie ciesze
ojej jutka nie widziałam ale super GRATRULUJE, nie powiem ze nie zazdroszczeNie, nie przewidzialas sieDziekuje slicznie, strasznie sie ciesze
![]()