Evelyn1990
Zaangażowana w BB
no wiadomo, to zależy od naszych predyspozycji, hormonów, no wiadomo, ze jak w naszych brzuchach mieszka dziecko to on taki sam nie będzie inny, zawsze pozostanie jakiś ślad po ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...Ja po ciazy dorobiłam się lepszego brzucha niż miałam wczesniej[emoji3] Przytyłam 15 kg ale dosyc szybko pozbyłam się ich dzięki karmieniu piersią oraz regularnym ćwiczenią i bieganiu po zakończonym połogu . O ile genetyka jest ważna w przypadku rozstępów to waga i poziom tłuszczyku zalezy już od naszej determinacji ,wytrwalosci i oczywiście zdrowej, zbilansowanej diety [emoji123]Tak wiec nawet po ciazy i grubo po 30 można mieć kaloryfer [emoji16]
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...
JAK NAJBARDZIEJ, ALE SKÓRA NA BRZUCHU PO CC I POROZWALALANYCH MIĘŚNIACH NIESTETY NIE. wOLAŁABYM TROCHĘ WIĘCEJ WAŻYĆ A MIEĆ PIĘKNY BRZUSZEK...
Tak , ja tydzień po porodzie miałam praktycznie płaski brzuch [emoji6]Witam. Ostatnio zastanawiałam się jak będzie wyglądał mój brzuch po ciąży. Czy jest to możliwe aby wrócił do swojego wyglądu przed ciążą? .
Ja stosuje oliwke w żeluA stosowałyście jakieś preparaty w czasie ciąży żeby chociaż trochę zapobiec rozstępom?