reklama

Plastyka waginy pochwy

• Starter tematu Starter tematu LuizaPatrycja
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moim zdaniem jest to jak najbardziej ok. Uważam,że taka plastyka, jak i plastyka pozostałości fałdy brzusznej po porodzie powinna byc dostępna dla każdej mamy na nfz.

reklama
ból przy stosunku? to niedobrze kochana, idź do lekarza się z tym skonsultować. moja koleżanka też miała problem po porodzie, ale ona miała "luźną pochwę" i w ogóle niewiele miała przyjemności ze stosunków. W końcu się zdecydowała, zabieg miała w Radomiu w Ginmed, przez chwilę po zabiegu higiena była trochę uciążliwa, ale w porównaniu do komfortu jaki ma teraz, mówi, że drugi raz zrobiłaby to samo. Ja nie miałam takiego problemu po porodzie, ale czeka mnie drugi... nigdy nie wiadomo, tfu tfu.

ojj mysle, ze sporo czasu minie nim takie zabiegi bedzie refundować nfz ;) :) ale racja, przydaloby sie cos takiego, chociaz czesciowe dofinansowanie czy cos... bo problemy zwiazane z ginekologia estetyczna sa najczesciej spychane na drugi plan i traktowane po macoszemu jako kobieca fanaberia, a to guzik prawda :/ tez walczylam z luźna pochwa, co prawda mialam troche kasy odłożonej i moglam sobie pozwolic na zabieg w medicover- nie ukrywam, roznica ogromna, nie ma co sie ogladac na innych i czekac

Polecam zabieg plastyki pochwy u dr Iwona Rubik z Czestochowy. Po porodzie ne było 'tam' jak kiedyś... Zabieg bezbolesny i szybko wykonany a cena to 4000zl. Jestem bardzo zadowolona z otrzymanego efektu.

Mój zabieg plastyki pochwy przeprowadziła dr Iwona Rubik z Częstochowy. Znakomity lekarz, wszystko odbyło się w klinice Bonadea w Krakowie. Cena to 4 tysiące, jednak warto sprawić sobie tak cudowny efekt. Nic nie bolało, zabieg odbył się szybko i sprawnie. A co najważniejsze - jestem przeszczęśliwa widząc jak wspaniałą pracę wykonała Pani Doktor.. Polecam z całego serca wątpiącym :)

Ja wykonywałam zabieg plastyki pochwy u Pani dr Iwony Rubik z Czestochowy. Nie było żadnych komplikacji. Wszystko zostało wykonane bezboleśnie i szybko. Zapłaciłam 4 tysiące i nie żałuję ani złotówki. Pani dr pracuje w klinice Bonadea w Krakowie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry