reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Płeć dziecka a wyrostek płciowy na USG

Hej 🙋‍♀️ Jak myślicie jaka plec dziecka określając po wyrostku płciowym? USG 12+4
Ginekolog wstrzymał się z odpowiedzią.
Jakie wgl są Wasze doświadczenia ? Czy z wyrostka wskazującego na chłopca lub dziewczynkę może się to zmienić po czasie czy raczej tak zostaje ? 😀 Jak to było u Was ?jestem bardzo ciekawa 😀

IMG_7803.jpeg

reklama
Hej 🙋‍♀️ Jak myślicie jaka plec dziecka określając po wyrostku płciowym? USG 12+4
Jakie wgl są Wasze doświadczenia ? Czy z wyrostka wskazującego na chłopca lub dziewczynkę może się to zmienić po czasie czy raczej tak zostaje ? 😀 Jak to było u Was ?jestem bardzo ciekawa 😀

Zobacz załącznik 1702330
Może się zmienić i generalnie jest to zgadywanka.

Zgadywanki, tutaj bym zagadywała dziewczynkę, tak na 65% ;)
U mnie z wyrostka wyszedł chłopiec (tez obstawiałam 65%) i potwierdzone to było później na USG w 20 tygodniu.

Zobacz załącznik 1702330
W moich dwóch ciążach tak właśnie wyglądał wyrostek i są dziewczynki 🥰

Mam prawie identyczne zdjęcie, na pierwszych prenatalnych usłyszałam, że na 80% dziewczynka. Teraz w między czasie miałam dwie wizyty u dwóch różnych lekarzy, z czego jeden stwierdził, że dziecku ewidentnie urosły narządy męskie, a po dwóch dniach drugi, że jak dla niego dziewczynka. Także czekam na następne prenatalne 🫣

Mam prawie identyczne zdjęcie, na pierwszych prenatalnych usłyszałam, że na 80% dziewczynka. Teraz w między czasie miałam dwie wizyty u dwóch różnych lekarzy, z czego jeden stwierdził, że dziecku ewidentnie urosły narządy męskie, a po dwóch dniach drugi, że jak dla niego dziewczynka. Także czekam na następne prenatalne 🫣
To ciekawe co teraz powiedzą 😃 Daj koniecznie znać jak będzie wiadomo ! 🤗 Ja mam wizytę 2 czerwca dopiero, wiec jeszcze poczekam 😃

reklama
U mnie z „raczej dziewczynka” jest „dziewczynka jak nic” 😄

Do góry