Co do " nieprzerwanego chodzenia w ciąży" podzielam twoje odczuciaNo ja mam póki co na pokładzie 2 dzieci o lącznej wadze urodzeniowej 8,5 kg
Także myślę, że ostatni okruszkiem też nie będzie, ale porody szybkie i jakieś takie bez urazy... tylko ostatni w 2018 to już trochę czasu temu, a dwa z rzędu jak piszesz to mogą niszczyć... i to nieprzerwane poczucie chodzenia w ciązy
Oby do konca![]()
reklama
O łał. Piękna waga. Moi razem ważyli nieznacznie ponad 5kgNo ja mam póki co na pokładzie 2 dzieci o lącznej wadze urodzeniowej 8,5 kg
Także myślę, że ostatni okruszkiem też nie będzie, ale porody szybkie i jakieś takie bez urazy... tylko ostatni w 2018 to już trochę czasu temu, a dwa z rzędu jak piszesz to mogą niszczyć... i to nieprzerwane poczucie chodzenia w ciązy
Oby do konca![]()
loumarie
Fanka BB :)
Jaka może to być płeć 32tc
A co na to lekarz?
Dla mnie to jądra. Penis pewnie zwyczajnie się w kadr nie załapał.
Patka2207
mi to na wargi sromowe wyglądaJaka może to być płeć 32tc
Lekarz który wykonał to zdjęcie stwierdził błędną diagnozę odnośnie dziury w nerce której niema według innego specjalisty. Badania robione przez świeżo upieczonego po studiach i według niego dziewczyna z tym że jak błędną diagnozę postawił a badania robił ponad godzinę bo nie umiał dobrze czegoś sprawdzić więc nie mam pewności do jego oceny.A co na to lekarz?
Dla mnie to jądra. Penis pewnie zwyczajnie się w kadr nie załapał.
A gdzie widać 3 kreski?mi to na wargi sromowe wygląda
loumarie
Lekarz który wykonał to zdjęcie stwierdził błędną diagnozę odnośnie dziury w nerce której niema według innego specjalisty. Badania robione przez świeżo upieczonego po studiach i według niego dziewczyna z tym że jak błędną diagnozę postawił a badania robił ponad godzinę bo nie umiał dobrze czegoś sprawdzić więc nie mam pewności do jego oceny.
To możesz iść do innego, niech potwierdza.
Dla mnie ale lekarzem nie jestem, brakuje tu obrazu warg mniejszych.
Lady Loka
Ale jak jesteś w 32tc to mialaś połówkowe i na pewno mialaś po drodze jeszcze jedno USG u prowadzącego. Co wtedy mowil? Ocena narządów płciowych jest częścią USG 2 trymestru, musieli ocenić wtedy płeć.Lekarz który wykonał to zdjęcie stwierdził błędną diagnozę odnośnie dziury w nerce której niema według innego specjalisty. Badania robione przez świeżo upieczonego po studiach i według niego dziewczyna z tym że jak błędną diagnozę postawił a badania robił ponad godzinę bo nie umiał dobrze czegoś sprawdzić więc nie mam pewności do jego oceny.
reklama
Mój lekarz prowadzący od początku ciąży ani razu nie sprawdził płci tylko badania na fotelikuAle jak jesteś w 32tc to mialaś połówkowe i na pewno mialaś po drodze jeszcze jedno USG u prowadzącego. Co wtedy mowil? Ocena narządów płciowych jest częścią USG 2 trymestru, musieli ocenić wtedy płeć.