reklama
dosiasamosia
Fanka BB :)
Wygląda na chłopca, ale na tym etapie to ocenianie po wyrostku, a i tak się nie sprawdza do końca. Ja miałam mieć dziewczynkę a jest syn. Najpewniej około 18 tygodnia zobaczyć.
justsit
Po tym zdjęciu też bym stwierdziła, że chłopak ale wiadomo lepiej poczekać aż to będzie pewniejsze
. U mnie lekarz w 13+3 powiedział dziewczynka no i dziewczynka jest (też potwierdzona testem Sanco) więc u mnie się sprawdziło. Aktualnie jestem 27tc. Czasami Ci lekarze mają nosa od razu ale niestety jest dużo też pomyłek
więc lepiej poczekać jeszcze chwilę na potwierdzenie
.

Cierpliwość w ciąży w temacie płci jest tematem rzekąPo tym zdjęciu też bym stwierdziła, że chłopak ale wiadomo lepiej poczekać aż to będzie pewniejsze. U mnie lekarz w 13+3 powiedział dziewczynka no i dziewczynka jest (też potwierdzona testem Sanco) więc u mnie się sprawdziło. Aktualnie jestem 27tc. Czasami Ci lekarze mają nosa od razu ale niestety jest dużo też pomyłek
więc lepiej poczekać jeszcze chwilę na potwierdzenie
.

megson1996
Moim zdaniem płeć nie jest tak istotna, akurat najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe i wszystko w porządku do końca z ciążą
.
Jak najbardziej się zgadzam, lecz pierwsze dziecko i nie mogę się doczekać shoppingu wyprawkowegoMoim zdaniem płeć nie jest tak istotna, akurat najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe i wszystko w porządku do końca z ciążą.

reklama
megson1996
Najwięcej jest na vinted i w dobrych cenach można kupić różne rzeczy dla dzieckaJak najbardziej się zgadzam, lecz pierwsze dziecko i nie mogę się doczekać shoppingu wyprawkowegoi chciałabym znać kolory przewodnie