Madzia86G
Fanka BB :)
Wszystko zależy od ułożenia się dziecka do fotografii.Albo chłopak albo dziewczynkanawet lekarz na takim etapie nie jest w stanie na 100% określić.
U mnie w 12tyg na milion % był facet .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko zależy od ułożenia się dziecka do fotografii.Albo chłopak albo dziewczynkanawet lekarz na takim etapie nie jest w stanie na 100% określić.
U mnie poprzednio lekarz obstawiał dziewczynkę i faktycznie byla dziewczynka, natomiast sami lekarze jasno mówią, że określanie płci na pierwszych prenatalnych to loteria i często zdarzają się pomyłki.Wszystko zależy od ułożenia się dziecka do fotografii.
U mnie w 12tyg na milion % był facet .
Dawno to było?Ja jestem przypadkiem pomyłki od 20 do 40 tc lekarz mi mówił chłopak na 100%, urodziłam dziewczynkę. Z perspektywy czasu śmieję się z tego, ale to co czułam wtedy to chyba wolałabym wcale nie wiedzieć.
Czy na usg było widać siusiaka?Ja jestem przypadkiem pomyłki od 20 do 40 tc lekarz mi mówił chłopak na 100%, urodziłam dziewczynkę. Z perspektywy czasu śmieję się z tego, ale to co czułam wtedy to chyba wolałabym wcale nie wiedzieć.