Lady Loka
Fanka BB :)
Tak. Dyplomowani lekarze często są niedouczeniBo faktycznie, dyplomowani lekarze są niedouczeni, ale babki na forum to już pełne habilitacje z wyróżnieniami![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Dyplomowani lekarze często są niedouczeniBo faktycznie, dyplomowani lekarze są niedouczeni, ale babki na forum to już pełne habilitacje z wyróżnieniami![]()
Nie rozumiem po co się wykłócasz. W 12 tygodniu ciąży nie ma wykształconych zewnętrznych narządów płciowych i kropka. Lekarz powiedział Ci, że będzie chłopak, bo widział to po ustawieniu wyrostka płciowego. Czasem wyrostek jest tak ustawiony i takiego kształtu, że nie ma wątpliwości, że to chłopczyk (w przypadku dziewczynek jest inaczej). A że sobie zażartował, że „ma między nogami co trzeba”, to jest to tylko żart.Bo faktycznie, dyplomowani lekarze są niedouczeni, ale babki na forum to już pełne habilitacje z wyróżnieniami![]()
WIEM, ŻE NIKT BYĆ MOZE TU JUŻ NI3 ZAGLĄDA, ALE POTWIERDZIŁA SIĘ DZIEWCZYNKAHejo,
Chciałabym zacząć temat aby zapoznać się z waszymi doświadczeniami oraz podzielić się swoimi.
Najpierw miał być chłopczyk, teraz dziewczynka, ale też nic niewiaodmo bo Pani nie zobaczyła ani żeńskie genitalia ani męskie, ponieważ dzieciątko bardzo nie chce z nami współpracować. Na podstawie tego, że nic nie wystawało Pani Doktor niejednoznacznie obstawia, że to dziewczynka
Jednak trochę frustruje mnie ta niewiedza, wiem, że zdarzają się niespodzianki przy porodzie, ale chciałabym wiedzieć jak się do maleństwa odzywać a nie mam pojęcia. Czy któraś z was miała podobne przeżycia? Najważniejsze, że jak dotychczas wszystkie wyniki są dobre i dzieciątko jest zdrowe.
Zostawię tutaj zdjęcie usg, jeśli ktoś ma ochotę obstawiać płeć to zapraszam. Zostawiam pole do popisu. Zobaczymy jak ostatecznie będzie.
Ja bym powiedziała, że dziewczynkaDziewczyny Jak myślicie jaka płeć ? Na prenatalnych powiedział że nie chce zapeszać i mi nie powie na ten moment
Jak dla mnie facetA co widać tutaj ?
Chłop jak dąbA co widać tutaj ?
Jesteś po połówkowych już prawda? Jeśli tak to szok, że lekarz na podstawie takiej foty nie jest w stanie określić płciHejo,
Chciałabym zacząć temat aby zapoznać się z waszymi doświadczeniami oraz podzielić się swoimi.
Najpierw miał być chłopczyk, teraz dziewczynka, ale też nic niewiaodmo bo Pani nie zobaczyła ani żeńskie genitalia ani męskie, ponieważ dzieciątko bardzo nie chce z nami współpracować. Na podstawie tego, że nic nie wystawało Pani Doktor niejednoznacznie obstawia, że to dziewczynka
Jednak trochę frustruje mnie ta niewiedza, wiem, że zdarzają się niespodzianki przy porodzie, ale chciałabym wiedzieć jak się do maleństwa odzywać a nie mam pojęcia. Czy któraś z was miała podobne przeżycia? Najważniejsze, że jak dotychczas wszystkie wyniki są dobre i dzieciątko jest zdrowe.
Zostawię tutaj zdjęcie usg, jeśli ktoś ma ochotę obstawiać płeć to zapraszam. Zostawiam pole do popisu. Zobaczymy jak ostatecznie będzie.