reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poza lekarzem i moim P wszyscy mówią, że będzie dziewczynka, więc liczę że będzie po mojemu. Zawsze chciałam mieć 3 córki. No i jeszcze jest jeden powód dla którego chciałabym żeby to była dziewczynka. Moi teściowie mają już wnuczkę, oszaleli na jej punkcie przez co brat mojego P nie ma życia. Dziadek chce codziennie z małą rozmawiać (dziewczynka ma 13 miesięcy), bo mieszkają daleko. Odkąd wrócili z dzieckiem ze szpitala, dziadkowie codziennie siedzieli przed komputerem i przez skype oglądali kąpanie małej, zmianę pieluch, usypianie i karmienie piersią. Nawet bunt bratowej, która źle się z tym czuła, nie pomógł. Teraz dziadkowie czekają na wnuka, próbują nam nawet narzucić dla niego imię. Jak tylko dowiedzieliśmy się o ciąży wywaliliśmy ten program ze wszystkich komputerów w domu. Mam nadzieję, że jak urodzi się dziewczynka nie będzie to już taka sensacja i dadzą nam się w spokoju uczyć i cieszyć dzieckiem. Nie mam ochoty, żeby ktoś patrzył mi na ręce i komentował, zwłaszcza że będę się dopiero uczyć.

sophe to nie masz lekko z teściami!! wręcz brzmi to strasznie!! Życzę by przy 2 wnuku/wnuczce trochę się opamiętali!!

No to jest tak z kalendarza chińskiego zgadzają mi się oby dwie dziewczynki , teraz wychodzi chłopak , wiec zobaczymy po porodzie bo postanowiliśmy że nie bedziemy chcieli znac płci dziecka:)

Udało jej się jedynie ograniczyć sesje z codziennych na takie co drugi dzień. Ja od razu zapowiedziałam mężowi że nie ma szans. Ja dziadka wydzierającego się do mikrofonu imieniem wnuczki, która aktualnie ma w go w nosie bo ssie, nie mam zamiaru codziennie oglądać ;-)

ci teściowie to z jednej skrajności w drugą mój to znowu jest taki, że ma wszystko w d*** co czasem też wkurza bo mógłby się zainteresować nieraz swoim synem i co się z nim dzieje....ale z dwojga złego wolę chyba że ma wszystko gdzieś niż miałby być tak nadgorliwy :)

Sophie gdyby moi teściowie próbowali wymóc na mnie BigBrothera przysięgam rozwaliłabym router, wolałabym nie mieć internetu :szok: niż im sesje video urządzać...o mamo :szok::szok: TRAGEDIA

reklama
o matko ale horror miała ta dziewczyna przezywać, troszkę za dużo sobie pozwoliła.
Ja mam cudownych teściów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry