tygryskowa
Fanka BB :)
Ja jestem ciekawa płci, ale jest mi to naprawdę obojętne. Nawet nie wiem czy wolę chłopca czy dziewczynkę. Chcę by się po prostu urodziło zdrowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna tabelka plci dzieckaZobaczcie z ciekawosci ktorej z nas sie sprawdzilo w poprzedniej ciazy....
Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński
Mnie sie sprawdzilo... z kalendarza wychodzi syn i urodzilam syna....:-):-)
Szczerze mowiac nie wierze w takie tabelki ale musze przyznac ze u moich kolezanek sie sprawdzilo.... moze cos w tym jest :-) U mojego P. w rodzinie sa sami chlopcy, sam ma 2 braci, kazdy z nich ma 2 synow, my mamy jednego i wiem ze raczej nie mam co liczyc na dziewczynke, ale mam jakies dziwne przeczucie ze to jednak dziewczynka.... no i z tabelki tez wychodzi dziewczynka .......
Sprawdzajcie dziewczyny... jestm bardzo ciekawa jakie beda wyniki :-)
no z kalendarza powyżej wychodzi dziewuszkai sama jakos tak czuję..
Aliena mój L też się upiera, że zrobił chłopaka heheh