G
guest-1705765812
Gość
Jeśli to co jest oznaczone kursorem to narząd płciowy. Który to tydzień na zdjęciu?A jaka płeć u mnie widzicie ? Ja słyszałam, że może się rozejść na wargi sromowe właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli to co jest oznaczone kursorem to narząd płciowy. Który to tydzień na zdjęciu?A jaka płeć u mnie widzicie ? Ja słyszałam, że może się rozejść na wargi sromowe właśnie
To jeszcze wyrostek płciowy. Też uważam, że chłopięcy.Jeśli to co jest oznaczone kursorem to narząd płciowy. Który to tydzień na zdjęciu?
To jest 13 tydzieńJeśli to co jest oznaczone kursorem to narząd płciowy. Który to tydzień na zdjęciu?
Wyrostek powiedziałabym chłopięcyCześć, u mnie badanie w 12+3, czy widzicie kto tam mieszka?Zobacz załącznik 1620184Zobacz załącznik 1620185Zobacz załącznik 1620186
Na dwoje babka wróżyła. Według mnie to chłopczykU mnie 15 tydzień, lekarz mówi że chłopak ale u kogoś widziałam coś podobnego i była dziewczyna bo były to spuchnięte wargi. Jak wy sądzicie ?Zobacz załącznik 1631350