reklama
angeliskax
Moderator
Ja właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torbyNie wiem od czego zacząćale zacznę od jutra
![]()

Moonstone
Moderator
A ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzieńJa właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torbywięc nie wiem czy był sens sie wczesniej pakowac.
może po prostu powrzucaj do torby a jak będzie bliżej to ładnie posprawdzasz?
![]()

olka11135
Fanka BB :)
Cześć!
W oczekiwaniu na sanco jestem ciekawa opinii innych osób nt. Płcito zdjęcie widoku spomiędzy nóżek.
Absolutnie wiem, ze w 16 tc to wszystko jest mega małe i łatwo się pomylić, oraz ze ja pewno jest to albo chłopiec, albo baba, ale tak po babsku jestem ciekawa co wy widzicie na tym zdjęciu.
Lekarz sugerowała bardzo ostroznie (i bardzo dobrze)
Dla mnie wygląda na dziewczynkę, daj znać co wyszło w sanco

Bibi89
No ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłamChociaż powiedzcie Grażce czy typujecie dziewczynkę czy chłopca![]()

angeliskax
Moderator
Ja też byłam spakowana na 2 dni. Cale szczescie że miałam dwie sukienki na przebranie. Przeciez nie bede codziennie w innej pizamie w szpitalu ;pA ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzieńnie polecam indukcji
angeliskax
Moderator
Jak wszyscy typują dziewczynkę to ja obstawiam chłopca, niech będzie ktoś inny dla odmiany 

reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺

Podziel się: