Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torbyNie wiem od czego zacząćale zacznę od jutra
![]()
A ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzieńJa właśnie spakowałam się w 35tc ale i tak w 39 przepakowałam do innej torbywięc nie wiem czy był sens sie wczesniej pakowac.
może po prostu powrzucaj do torby a jak będzie bliżej to ładnie posprawdzasz?
![]()
Cześć!
W oczekiwaniu na sanco jestem ciekawa opinii innych osób nt. Płcito zdjęcie widoku spomiędzy nóżek.
Absolutnie wiem, ze w 16 tc to wszystko jest mega małe i łatwo się pomylić, oraz ze ja pewno jest to albo chłopiec, albo baba, ale tak po babsku jestem ciekawa co wy widzicie na tym zdjęciu.
Lekarz sugerowała bardzo ostroznie (i bardzo dobrze)
No ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłamChociaż powiedzcie Grażce czy typujecie dziewczynkę czy chłopca![]()
Ja też byłam spakowana na 2 dni. Cale szczescie że miałam dwie sukienki na przebranie. Przeciez nie bede codziennie w innej pizamie w szpitalu ;pA ja byłam spakowana na dwa dni a spędziłam tydzieńnie polecam indukcji