graż_ka
Fanka BB :)
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3Patrze na zdjecie i wydaje mi się, ze chłopiec, ale pewności brak ☺![]()
Ja to uważam, ze niech się ta rozmowa rozkręca, przynajmniej się dowiem czegoś nowegoChociaż powiedzcie Grażce czy typujecie dziewczynkę czy chłopca![]()
To samo typuje moja lekarz i ja w serduszku <3
TAK ZWANE FITI FIFTINo ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłam![]()
Odbierdolta się ode mnie, od mojego zdjęcia może dziewczynki może chłopca i ode mnieJa na tym zdjęciu widzę ewidentne dorodne wargi![]()
Dam znać na pewno, może ktoś tez będzie się zastanawiałDla mnie wygląda na dziewczynkę, daj znać co wyszło w sanco
![]()
A co byś wolała ?TAK ZWANE FITI FIFTI![]()
A nie mam preferencji jakoś super. Chociaż jestem na maksa przekonana, ze to chłop jest. (Ale ktoś inny na tym wątku był tez tak przekonanyA co byś wolała ?
No ja też czułam chłopaka wiec zaskoczenia na USG nie byłoA nie mam preferencji jakoś super. Chociaż jestem na maksa przekonana, ze to chłop jest. (Ale ktoś inny na tym wątku był tez tak przekonany)
Typowa @Bibi89No ja typuje tak 50% dziewczynkę, 50% chłopak... mam nadzieję że pomogłam![]()