Mama23?????
Fanka BB :)
Mi przy takim usg powiedzili ze dziewczynka na 90 % ale jest to 10 % szans ze ten wyrostek plciowy sie jeszcze podniesie . Wiec ja tez czekam czy sie potwierdzi
podobno jak jest w dol to dziewucha ma byc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na tym etapie to już są narządy, czy ciagle wyrostek?Mi przy takim usg powiedzili ze dziewczynka na 90 % ale jest to 10 % szans ze ten wyrostek plciowy sie jeszcze podniesie . Wiec ja tez czekam czy sie potwierdzipodobno jak jest w dol to dziewucha ma byc
![]()
Podobno od 16 tyg ciazy juz powinny powoli ksztaltowac sie narzady plciowe . Na polowkowym jak pokaze to powinnas juz miec pewnosc co do pci . Ja jesten dopiero w 12 tyg wiec u mnie narazie jak.wrozenie z fusowA na tym etapie to już są narządy, czy ciagle wyrostek?![]()
Spoko spoko, u mnie tez wróżeniePodobno od 16 tyg ciazy juz powinny powoli ksztaltowac sie narzady plciowe . Na polowkowym jak pokaze to powinnas juz miec pewnosc co do pci . Ja jesten dopiero w 12 tyg wiec u mnie narazie jak.wrozenie z fusow![]()
A na tym etapie to już są narządy, czy ciagle wyrostek?![]()
Bo twój syn to bezwstydnik!Doczytam, ale skoro u mnie w 13+5 z usg lekarka powiedziała "a to jest penis" to chyba myślę, że narządy![]()
Na tym etapie, to dobrzeTo prawda![]()
Dużo wcześniejPodobno od 16 tyg ciazy juz powinny powoli ksztaltowac sie narzady plciowe . Na polowkowym jak pokaze to powinnas juz miec pewnosc co do pci . Ja jesten dopiero w 12 tyg wiec u mnie narazie jak.wrozenie z fusow![]()