Jak myślcie chłopak czy dziewczynka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie powiedział bo nie chcieliśmy wiedzieć. Zrobił tylko taka fotkę. Teraz zmieniłam zdanie i chciałabym się dowiedzieć a wizyta dopiero za 5tyg. Oczywiście wiem że jak pójdę to Pan doktor powie mi najlepiej kto jest w brzuchu ale może jakieś przypuszczenia? Ja nic nie widzę na tym zdjęciu.A co powiedział lekarz?
A nie możesz zadzwonić i zapytać, czy wpisał cos w dokumentację?Nic nie powiedział bo nie chcieliśmy wiedzieć. Zrobił tylko taka fotkę. Teraz zmieniłam zdanie i chciałabym się dowiedzieć a wizyta dopiero za 5tyg. Oczywiście wiem że jak pójdę to Pan doktor powie mi najlepiej kto jest w brzuchu ale może jakieś przypuszczenia? Ja nic nie widzę na tym zdjęciu.
A który to tydzień?Jak myślcie chłopak czy dziewczynka?
20A który to tydzień?
Jak 20 to wg mnie to narządy żeńskie, ale wiadomo specjalistą nie jestem
Dziękuję za odpowiedźJak 20 to wg mnie to narządy żeńskie, ale wiadomo specjalistą nie jestemU mojej córki teraz wyglądało to ciut inaczej, dlatego nie jestem pewna, ale z kolei u syna mocno było widać jądra i siusiaka, a tu nie ma nic takiego.
Mam podobne odczucia.Jak 20 to wg mnie to narządy żeńskie, ale wiadomo specjalistą nie jestemU mojej córki teraz wyglądało to ciut inaczej, dlatego nie jestem pewna, ale z kolei u syna mocno było widać jądra i siusiaka, a tu nie ma nic takiego.