• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

PLNIE POTRZEBUJĘ - Proszę o pomoc..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kamila Lublin ja nieststy nie pomogę z meblami, ale warto też poszukac w anonsach, może uda ci się wyszukac cos za darmo albo za symboliczne parę groszy:tak::tak:

reklama
Jak ktoś chce to znajdzie...wciskanie na siłę linków jest bezsensu bo widzę,że nie jest dziewczyna zainteresowana.Najlepiej jakby ktoś ufundował i jeszcze przywiózł...

oczym ty kkobieto wogóle mówisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wchodze na każdą jedną stronę na jaką dostałam linka !! nie wiesz co to znaczy być w takiej sytuacji - nie szukam sponsora tylko mebli kuchennych..

Akurat wiem bardzo dobrze a może nawet lepiej...masz internet więc nie jest tak źle.
Ja sobie radziłam sama.I poradziłam.

Widzę,że jesteś bardzo bojowo nastawiona i źle ''odczytałaś'' (zrozumiałaś) moje posty,ale ok.
Wyobraź Sobie,że ja akurat pomagam bardzo dużo ale nie mam zamiaru się tym chwalić.
Byłam w bardzo ciężkiej sytuacji i pomagam teraz tym którzy tego potrzebują,ale potrzebują a nie mają postawę roszczeniową i napadają na osoby które mają własne zdanie.

reklama
watek przenoszę do działu "Możesz pomóc, zobacz" i zamykam do chwili gdy redakcja portalu nie dostanie dokumentów potwierdzających ciężką sytuacje finansową rodziny.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry