reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Ja wciąż jestem zdania że jak dziecko samo usiądzie to siedziec może ale sadzać sie ine powinno jeśli samo nie jesyt na to gotowe. I tak jak pisała Sylha - każde dziecko rozwija sie w soim tempie. Kasia siedziała majas prawie 9 miesiecy a chodziła mjac roczek , Michał stał już jak 7 miesiecy miał a przy 10 to już biegał jak szlony, Hania obracać moi sie zaczela z plecków na brzuszek majac 3 miesiące a teraz na kolankach sie buja juz od chyba miesiaca.... Kazde dziecko inne...

Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy :) operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...

Dziewczyny fajnie ze szyc umiecie- też bym chciała ale dla mnie to czarna magia a poza tym to czasu brak....

reklama
Arco - byliscie pod opieka rehabilitantki i neurologa... Nikos malutki nie byl...
a mnie szlag jasny trafia jak sie matki scigaja na osiagniecia wlasnych dzieci i 3-4 miesieczne dziecko obkladaja poduszkami i twierdza "moje juz siedzi" :szok:
poza tym "siedziec" a "usiasc" to dwie rozne umiejetnosci...

ewuniaf - ja do szycia, rysowania, lepienia i innych artystycznych rzeczy mam dwie lewe rece :-( wiec sie nie matrw - ja tez nieumiak - bedziemy sylhe wykorzystywac na maksa :-D

oj tak to jest okropne jak obkładają poduszkami dzieci i popędzają rozwój dziecka ktory tylko na niekorzysc moze wyjsc. Dlatego nie myślcie,ze ja sadzam Gosiaka ;-) Only do jedzenia obiadków, czy innych posiłków tylko i to tylko na moim kolanie.

Zamiast wykorzystac czas,ze dziecko spi i cos porobic w domu to ja siedze w sieci..zły internet...

Kamea a to tak dogadaliście sie z dr P. że ona bedzie operować?? Fajnie- ona ma dobrą reke do takich rzeczy :) operowała Michałka przy pierwszym zabiegu (kalibracja i plastyka cewki)- Misiek miał wtedy 4 miesiące...

Operować będzie dr P. bo byliśmy u niej prywatnie. Jestem zadowolona, że to ona bedzie Kube operować, bo przy okazji zrobi mu plastykę tego pepka, bo ta jego przepuklina (jak to oczywiście u nas) jest nietypowa... "Dziurka" nie znajduje się po środku pępka, tylko nad nim... Ach, czy u nas kiedyś cokolwiek było normalnie...??? Raczej nie...:baffled:

reklama
dobra... czas sie do domciu zbierac...

ona ;-) zapodaj mi na PW swoj adres @ ;-)

Arco ;-) pamietasz o okuliscie w poniedzialek????

spadywowuje... ino niedobrze mi bo wciagnelam przed chwilka duzy jogurt i zaslodzilam sie na cacy...bllleeee...lakomstwo - straszna rzecz :-D

si ju

Do góry