reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nawet teraz sprawdzam orginal kosztuje w tej chwili $3360....:-D
ale masz niezly gust musze przyznac....ja na ta torbe juz od dawna poluje tylko jeszcze miliona w totka nie wygralam a repliki nie chce :-(

Ostatnia edycja:
reklama
KURCZE STRACH KUP[OWAC NA TYM ZASRANYM ALEGRO

ja mialam ten stary model,ten brązowy kuferek ale szlag go trafil,potem kupilam taka zwykla podróbe bo nie moglam sie do innej przyzwyczaic
ale cos nowego by sie przydalo,a tu takja lipa i klops na tym allegro fuck

Oj pamitam jak Pawimi szalala i kupila chyba z 3 torby , nawet jedna zeby do wozka pasowoala kolorkiem...
Ona na gust!!!!!!!!!!!

A ja przyszłam nadrobic :-D

milej nocki zycze.. glowa mnie cos boli..:cool: niedobrze bede meic klopoty ze snem, chyba cos zlej (wlansie m do sklepu po chleb pojehcal) i ide spac wczeniej...

a monia nas w tajemnicy podczytuje ale sie jeszcze nie ujawnila hahaha :-)
sofik wlasnie sie dowiedzialam ze ty z sosnowca jestes :-)

Ostatnia edycja:
Ja za to mam pierdolca jeśli chodzi o kupowanie butów, mam ich dużo niektóre jeszcze nie używane z metkami w kartonach leżą:-) Kurde a ja tak bym chciała żeby moja PAula chociaż w 30 min potrafiła zasnąć

Sikorka moja ma 17 miesięcy, a jeszcze z dwa razy w nocy je. A co do spania to porażka. Paulina idzie spać zawsze po dwunastej. Już słabo wytrzymuję. A ostatnio było tak ładnie, że o 23 nawet zasypiała i znowu dupa. Wczoraj zasnęła o 00.30. :no:

Czemu je nie oduczysz .. ja bym chyba zgłupiała:-D jak pomyślę że niedługo od nowa zacznie się wstawanie w nocy:-( ale dam rade

pawimi z czym podać młodemu biszkopta jak on nie może jesc jogurtów ani nic w ten deseń:cool:
w czym namoczyć???

A bez tego nie zje ? mój jakoś mielił dząsłami chrupki tez jadła jak jeszcze był bez zębów , nawet jabłukszo scierał jakos jak się dalo mu kawałek nie wiem jak to robił

mój nie ma czym ruszyć tego chleba heh;-)
ale jak Wasze je zjadają, cumkają, gryzą, czy jak:eek:

Mój jakoś mielił i szło:-D

oj laski jesteście dla mnie skarbnica wiedzy, będę Wam co jakis czas dupę truć:-p:-D
skoro ja mu dopiero wprowadziłam gluten (10 dni) to może jeszcze poczekam z tym chlebem, co?

kiya jaka firma robi jogurty po 7 miechu ???
nie widziałam nigdy żadnego
ślepam czy co:cool2:

Ja daje tez sojowe , a Twój może np. soje ? Sa na zdrowym żarciu ale tez cholerniki drogie dyszka za 4 szt

Kochana gluten sie podaje juz o 6 m-ca (ciocia pediatra mi mowla ze wsyztko sie zmienilo) kiedys byla od ROKU -szukalo sie bezglutenowych chrupek teraz mozna juz jesc...
:-D

Ja dawałam od 5 miesiąca ale mój butlowy to jakoś chyba inaczej w schematach jest od 6go

Sikora ja Pauli dawałam danonki już od czwartego miecha, no i za to dostałam opier....na crejzolkach od krzaka i reszty, więc się nie wypowiadam

Nie oceniam bo to Twoja sprawa ale danonki nawet na stronie swojej piszą że od trzech lat są . :tak: Zreszta mają za dużo wapnia i wit D dla takich maluchów :)

Co do papek to Szymek wręcz kocha kawały , na obiady wszystko w kawałkach wrzucam to w parowar np. mięcho , ziemniaka i warzywo i tak je widelcem nawet sam próbuje nim jeść i jakoś mu idzie , ryba w kawałkach tez . Oby nadal tylko lubił papy bo czasami wygodny ten słoik szczególnie na wyjście . owoce tez kawałki tylko .

Plery mnie coś bolą ..:-( Ot uroki ciązy :-D

pawimi - ale masz mrozisko ..:szok:

reklama
oj aniam mam zebys wiedziala...niestety dopiero poczatki zimy wiec trza kurty wyciagac puchowe i kominki rozpalac.

Do góry