reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
a ja i tak sobie buzza kupie![]()
ale z nas waritaki

ja tez go kocham 

buhahahahahahA ja sie witam po nieprzespanej nocy !!!!!! maly taki dał koncert ze glowa wszytkich boli...
M do pracy pojechal i oczy na zapalki ma, dobrze ze moja corka ma Twardy sen bo ja nic nie ruszylo.
Kochane od 4 m-cy walcze z corka zeby nie sikala do lozka i klapa nic nie pomaga czasem nie nasika , ale od pewnego czasu leje po 2 razy ...
Moze macie jakas metoda zeby pomogla....
wiecie co babeczki..ja mam znajoma ktora ma buzza juz rok i jej nic nie skrzypi jest nim zachwycona,kolka bez problemu jej wymienili bo sie starly...wiec moze na polske sa lepsze,trwalsze buzzy robione??juz nie wiem sama co myslec o tym??
Sofik
Wiara Czyni Cuda
wiecie co babeczki..ja mam znajoma ktora ma buzza juz rok i jej nic nie skrzypi jest nim zachwycona,kolka bez problemu jej wymienili bo sie starly...wiec moze na polske sa lepsze,trwalsze buzzy robione??juz nie wiem sama co myslec o tym??
a moze jej to nie przeszkadza...
Ja juz dalam sobie spokoj z tym bzuek jest jaki jets i nic znim nie zrobie...
Moje dziecko przechodzi bunt rany zawriowac mzona

ale z nas waritakija tez go kocham
buhahahahahah
A ja sie witam po nieprzespanej nocy !!!!!! maly taki dał koncert ze glowa wszytkich boli...
M do pracy pojechal i oczy na zapalki ma, dobrze ze moja corka ma Twardy sen bo ja nic nie ruszylo.
Kochane od 4 m-cy walcze z corka zeby nie sikala do lozka i klapa nic nie pomaga czasem nie nasika , ale od pewnego czasu leje po 2 razy ...
Moze macie jakas metoda zeby pomogla....
Ja ci nie pomoge bo ja mam znow problm taki ze moje dziecko ma 2,5 roku i z cholercie nie moge go nauczyc sikac na nocnik.siada, owszem, kika razy robil siku ale tylko ray kilkaNa drugi dzien ani razu.Nawet jesli go9 sadzam co godzine.Ech.. Ale czekam az sie cieplej zrobi i zakladam mu majty i niech leje po nogach zobaczy jak to fajnie

Sofik , wiesz czesto jezeli ma sie pojawic w domu nowe dziecko lub juz jest to starsze zaczyna sikac do lozka.Nie wiem pewnie stres, ze mam nie bedzie kochac ju tak mocno itp.Kiedys gdzie czytalam o tym.Mala moze nie okazywac tego ze jest troche zazdrosn,ze ma jakies obawy.Moczenie nocne to zazwyczaj skutek jakis zmian, stresow dziecka?Moze wlasnie u ciebie to jest przyczyna? Ale jak temu zaradzic? Nie wiem.Napewno rozmowa,ale ty to juz napewno zrobilas.Pamietam jak moj brat sie rozwodzil i ich wtedy 4 letnie coreczka tez zaczela sikac do lozka.Dziecko strasznie przezywalo rozwod rodzicow.EChh te dzieci, szkoda ze nie do nich intrukji obslugi

A moje dziecie ma od wczora goraczke i katar.

beakta
Mammy of boys & girl
Ale czekam az sie cieplej zrobi i zakladam mu majty i niech leje po nogach zobaczy jak to fajnie![]()
Ja tak robilam jak uczylam moje dzieci siusiania do nocnika. czekalam na letnie miesiace i dawaj w samych majtach...:-)
nina2201
mama Oliviera
hej dziewczyny podczytuje troszkę ten wątek bo tez jestem maniaczka wózkową :-)i posiadaczką buzza! chciałam tylko napisać sofikowi że moja gondola tez się ruszała ale tylko leciutko, nie tak mocno jak twoja, myslę, że to wina adapterów, może są jakieś felerne i nie trzymają dobrze gondoli. sprawdż czy dobrze są włożone. a spacerówka się nie rusza wogóle bo nie montuje się jej na adapterach.
kocham buzza ale jest on moim zdaniem tandetnie wykonany , w moim zepsuło sie przednie kółko i strasznie ciężko sie składa więc będe go reklamować.
kocham buzza ale jest on moim zdaniem tandetnie wykonany , w moim zepsuło sie przednie kółko i strasznie ciężko sie składa więc będe go reklamować.
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Witamy kolejna maniaczke wozkow ...;-)