reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
hej laseczki!przybieglam od razu po pracy do was bo znowu buzza widzialam takiego jaki ma Sofik i larkaa czyli 4kolowy tylko taki kolorek QUINNY BUZZ 4 2008 +GONDOLA+ GRATISY bubumarket (597072105) - Aukcje internetowe Allegro buzz byl z gondola a w gondolce siedziala sobie usmiechnieta dzidzia..doslownie siedziala wiec jak widac mozna dluzej wozic diecko w gondolce...super to wygladalo...juz na 100%chce buzza tylko moj m nie chce sie zgodzic jeszcze na zakup tego gold co Beatka dala link do niego

Larkaa masz racje dzis piekna pogoda:-)a Ty w ktorej czesci wroclawia mieszkasz??

dzieki Sofik za zyczenia urodzinowe :)

ale nas wykiwalas z tym buzzem , nieeeeezle, juz nikt tak mnie w balona dawno nie zrobil:)

hej babeczki!

pawimi teyz bym sie piwka napisla ale w moim stanie to nie uskazane:-(

Kasia daj zdjecia swojej nowej bryki

Sofik czemu buzza sprzedajesz??co sie stalo??

Gastone Ty tez buzza sprzedajesz??gondolke bedziesz miec fajna!!

A ja probuje m namowic na tego buzza gold co jest w promocji w irlandii:-)
jaaa? Za zadne skarby! Sprzedaje inny wozek- coneco solar.
no taka piękna pogoda dziś, godzinę pośmigałam moim buzzem - nie mam nic do zarzucenia :D
a ja posmigalm dzis swoim jane:-D
dzieki Sofik za zyczenia urodzinowe :)

ale nas wykiwalas z tym buzzem , nieeeeezle, juz nikt tak mnie w balona dawno nie zrobil:)

nooo wykiwala , wykiwala :-D
Pawimi wszytkiego naj naj naj z okiazji urodzin :-)

dziekuje...a w sumie to nie wiem czy sie cieszyc ze mam urodziny bo sie nagle stara poczuam :)))az mi sie nie chce wierzyc ze az tyle lat mam:(

reklama
Do góry