reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
nie bo ona zawsze tak miala i ma hahahahaolka moze dlatego ze dopiero sie przeprowadzaliscie i ona ma teraz pomieszane wszystko?
.
mnie to tam nie przeszkadza,moj kamil tez byl lulany,drapany i żyje i ja też

a pozatym uwazam ze ona jest jeszcze na tyle malutka ze potrzebuje tej bliskosci ,ona lubi sie potulic przed snem,popiesisc,pocalowac

a ja jestem wyrodna matylda i wole miec swiety spokojnie bo ona zawsze tak miala i ma hahahaha
mnie to tam nie przeszkadza,moj kamil tez byl lulany,drapany i żyje i ja też
a pozatym uwazam ze ona jest jeszcze na tyle malutka ze potrzebuje tej bliskosci ,ona lubi sie potulic przed snem,popiesisc,pocalowac![]()

Ostatnia edycja:
olcia79
mama Kamila i Emilki
ehhhh..............to ja tak nie umiem hihihiih
powiem tak,kazdy robi jak mu wygodnie
Ja tam nie narzekam ze musze nieraz z nia i 40 min siedzieć,jak chce to ja moge nawet po dupci drapac hahahahah
Ja tam nie narzekam ze musze nieraz z nia i 40 min siedzieć,jak chce to ja moge nawet po dupci drapac hahahahah
przy trzecim sie wyrobisz haha :-) spoko glowa....ehhhh..............to ja tak nie umiem hihihiih
a tak serio to jasne ze kazdy robi jak mu pasuje, Jonathan ze mna spal chyba z 10 lat

olcia79
mama Kamila i Emilki
patrycja masz tu linka do torebki,powiedz mi czy u ciebie tansza ona bedzie czy tez taka cena?
LOUIS VUITTON* MODEL SURYA BAG XL BLACK*ORYGINAL* (844923618) - Aukcje internetowe Allegro
LOUIS VUITTON* MODEL SURYA BAG XL BLACK*ORYGINAL* (844923618) - Aukcje internetowe Allegro
ale jaja, ta torbe tu dawno wklejalam haha kiedys latem o torebkach rozmawialysmy, odrazu ci mowie ze to nie jest orginal bo u mnie orginalnych egzpl bylo okolo 200 sztuk i kosztuje okolo $2000...patrycja masz tu linka do torebki,powiedz mi czy u ciebie tansza ona bedzie czy tez taka cena?
za trzy stowki mozna niezla podrobe kupic.
reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
ale jaja, ta torbe tu dawno wklejalam haha kiedys latem o torebkach rozmawialysmy, odrazu ci mowie ze to nie jest orginal bo u mnie orginalnych egzpl bylo okolo 200 sztuk i kosztuje okolo $2000...
oszusci,wiedzialam w jasna cholere

kurcze,ciezko trafic w oryginal,dlatego zawsze sie wstrzymuje jeslki chodzi o allegro o LV